Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Ben geldim geleli atarlıyım.. Hoşunuza gitti merak ettiniz geldiniz arkadaş oldunuz.. Yine atarlıyım şimdi de size dokundu düşman oldunuz.. Bütün hikaye özeti bu, ben gevşek, kaypak şerefsiz değilim ki bir halim diğer halim den farklı olsun.. Ben geldiğim gün gibiyim ama sizler tanıdığım gibi değilsiniz.. Bukalemunlar ( hikmet' o ne la hiiahahaha )

Yazıyon anlamıyolar
Görsel atıyon anlamıyolar
Konuşuyon anlamıyolar
Demek ki ritimli olacak bu işler

Yeeeahh diiijeyy kırağaaan

İngiliz vatandaşı olmamı ve İngilterede 20 sene yaşamamı kıskanıyor (fake demişti kuduruk) fıkra bu kadar. Bu kıskançlıkta sana yeter. Bendeki kültür ve kalite sende yok. Türkiyenin her yerine laf eden en pis şoparların olduğu yerde yaşıyor. Daha fazla dul mallarla uğraşamam.

Yeni geldim yorgunum nelerle uğraşıyorum. Hadi naş.

Atatürkçülük anadoluyu bağrına basmaktır türkiye yi bütün olarak görmektir.. Gizli hain misiniz..

Atatürkçülük anadoluyu bağrına basmaktır türkiye yi bütün olarak görmektir.. Gizli hain misiniz..
Daha milletin alenen evlendi demesine cevap veremeyip, götü tutuşup nereden vursam diye laf cambazlığı yapıyor. Böyle basit çingeneler asla dengim değil uğraştırmayın beni. Milletin aile değerleri, hastalıkları bitti şimdide Türkiye'nin coğrafi konumlarına dil uzatmaya geldi bu kadar acizlik fazla. Yazık ezikliğini böyle kapatıyor skleme. Havlar havlar susar.

Daha milletin alenen evlendi demesine cevap veremeyip, götü tutuşup nereden vursam diye laf cambazlığı yapıyor. Böyle basit çingeneler asla dengim değil uğraştırmayın beni. Milletin aile değerleri, hastalıkları bitti şimdide Türkiye'nin coğrafi konumlarına dil uzatmaya geldi bu kadar acizlik fazla. Yazık ezikliğini böyle kapatıyor skleme. Havlar havlar susar.
Ben öğretmenim, ben memurum diyip bunları yazan yanın da olup sorgulamayan düşünsün öğretmenliği mesleği maneviyatı değil belli, banane ya.. Yediği ekmeği harama çevirme görseli.. Deistler ama ilmihal replikası cemaatler gibiler.. Ffff sıktılar cahiller

Onların zihniyeti o. Mini giyip gezerken yobazlar bakıyordu diye birkaç şehire de aynı lafı söylemişlerdi. Değişmiyor demek ki zihniyet. Ama onu diğer kişiliğinden demişti. Şimdi değiştirmiş

@R5 yazdıklarını hiç okumadan sildim. Sen banlandığın yere gelme bak yine banladım. Başkalarının olaylarınada burnunu sokma. Zamanında sana yazılan o kadar suçlama ve hakaret varken kimseye sesini çıkaramadın gelmiş burada bizim olaylarımıza utanmadan yorum yapıyorsun. Seni alakadar etmez karışamazsın. Gidin yalakalığınızı o insanlara yapın. Burada yerin yok senin bb.

Atatürkçüler içinde cenneti yaşadığımı sanıyordum.. Meğer ortam lafı olsun diye herkes atatürkçü takılıp atar gider yapıyormuş.. Kendi değerleri yalan, değerlerine sahip çıkmaktan aciz mekanlardayım görüyorsun işte paşam..

Geri
Üst Alt