Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Haksız olan düşman olur bu kadar basit. Yedikleri boklar gün yüzüne çıkıp etraf öğrenip rezil olduklarından Destina bizle uğraşıyor oluyor. Hiçbir zaman ilk taşı atan ben olmadım. Bunda da ilk taşı karşısı atınca doğrularım yalan ve iftiralarını her zaman ki gibi gömdü. Sonrada herşeyi silip 3 maymun moduna geçti tanıyoruz biliyoruz. Böyle yapacağınıda demiştik oldu mu? Oldu. Şimdi istediğini uydurup sallasın. Sözde kaos entrika, kavga dövüş sevmeyen numune. Herkes işine baksın bana bulaşma zararlı sen çıkarsın dedikçe bayılıyor rezil olmaya.
Açtığım sözlük konu başlıkları batıyor.. İlk fati fati diyolar kfldkffl
Sizlerle iyiken açınca başlık altında katılıyordunuz ama :D Noldu karı kız aşk seks araya girince mi kötü olduk nankör la bunlar

Süper bir hayatım var. Kıskanacakları bir forumum var. Şimdi düşman olmayanlarda kurulur kdjdkd. O yüzden boş beleş bombok insanlarla uğraşmak istemiyorum hayatım. :uzy;
La düşün bi kız gelmiş rica etmiş tamam demişiz..

Ben bir karar almışım duyuru yapmışım kız gelmiş benim mekanım da bana hakaret ediyor alalen..

Sonra eee düşmancıl yaklaşıyor tagram.. Lan yürü git safinaz

Kıskançlık çekememezlik özentilik her şey sende var.. Sen bu şekil oyaladığını mı sanıyorsun?

Normalde girip yazmayacaktım takip de etmiyorum bu konuları ama 3 ay sonra onun forumuna ve bu foruma baktım halen bu konun devam etmesi ne bileyim..

Vicdanım bu mesajı yazdırttı, yoksa bu foruma kırgınım.. Girmem takılmam. Ben de gurursuz birisi değilim.

@Destina öfkeni ve aranızın bozuk olmasını anlıyorum da, Günce’ye biraz fazla yüklenmiyor musun? Evet hepimizi üzecek hareketler yaptı da, sizin aranız neden bu kadar gerildi? Diyelim ki seni taklit ediyor ne olacak?

Kız kendince forum sahibi olmak istedi. Laf sokma, açık arama, gıcıklık yapma onun huyu zaten.. Hepimizin kötü huyları vardır.. Üzerinden bir sene geçmiş halen bu konuları uzatmanın anlamı var mı ki?

En büyük haksızlığı yaptığı, emeğimi sömürdüğü birisi olarak söylüyorum. Bence kendi haline bırakın.. Sevmiyorsanız birbirinizi engelleyin yok sayın.. Bu forumdan foruma konular ne bileyim artık sıkıcı oldu..

Küfürler filan..
Kingstar nickli kişi siyahsancaktar olarak İslamcı süsü veren kendisine birisi, daha önce dini forumlarda takılırdı şimdi bir kıza çirkin sözler yazacak kadar küçülmüş. Kendisini hiç sevmem. O da beni sevmez. Yalnız bir kıza da onun yazdıkları yazılmaz. Onu dolduranlar da belli ayrıca.. Yazık utanması da yok adamın banlandığı foruma geri yalakalığa dönmüş sanırım neyse beni ilgilendirmez de onların saçma mevzuları..

Günce suçlu buna bir şey demem ama karşısındakiler de sütten çıkmış ak kaşık değil - seni kastederek söylemiyorum bunu - çok yanlış insanlara güvendi..

Kızın forumunu copy paste konularla çöp ettiler güzel bir abiyans vardı onu bozdular.. Ne yazık ki Leydihan onlar için bana adaletsizlik yaptı bizim dostluğumuz da o yüzden bitti.. Sonra da konuları üzerine filan geçirdi..
Benim sevdiğim forumdaştı.. Arkadaş değilmişiz ama sohbeti keyiflidir Güncenin..

Ben Günceye artık iyi demem, ama dünyanın en kötü insanıyöış gibi davranılması da bana doğru gelmiyor..

Her şeyi geçtim o da senin gibi bir kadın.. Sadece bu yüzden en azından birbirinize kullandığınız kelimeleri ayarlasınız daha güzel olur..

En azından kingstarın edepsizliğini ve çirkin davranışını sırf günceye yapılıyor diye hoş görmeyin, adalet bazen sevmediklerimizinde hakkını savunmayı gerektirir..

O kingtarın lafları bir kadına edilebilecek laflar değil, adam olan birisi etmez.
Güncemin seni taklit etmesi de forumlarda böyle üye.. Taklit edilen olmak bir şereftir.. Takma bu kadar..

Tam tersine böyle herkes o kıza yüklendikçe, mağdura yatma-asla değil- ve oradan prim yapma durumu oluyor.. En iyisi kendi haline bırakmak..

Sen inançlı ve dinini de iyi bilen bir kızsın, bu yüzden seni severim, saygı duyarım. En azından yani Allah’ın katında yakışmaz diye düşündüğün şeyleri kendine yakıştırma haklı bile olsan..

Kötüyle kötü olma benim tavsiyem, az çok seni uzaktan bilem birisi olarak diyorum. Sana yakışmıyor bu kelimeler..

Geri
Üst Alt