Beni deli gibi takip edip nasıl kıskanıyor ya. Yazdığım cümleleri bile kendi üretemediği için köpek gibi kıskanıyor. Bak benim kıskançlığına kanıtımda var. Benim cümlelerimi birebir kullanman ksnskdkdk. Beyin yok ki yeni birşeyler üretsin.

Neyse yine lafı yemiş zaten birilerinden gt tutuşmuş.

Herkesi kıskanma bu kadar. Hele benim laf ettiğim birine benden cesaretlenip laf edişine bak komedi.

Daha önce aklın neredeydi? Yav diyorum kime kemik atsak ben alacam diye atlıyor köpekcik yazık la kdkdkdkd. Hâlâ bıkmadı m. kendi kendine konuşmaktan zavallı. Bunu bence sadece biz değil başkalarıda kaale almasın vasat ve acınacak halde. Buna lafı sokan birininde dediği gibi canı kesinlikle koca istiyor bulsa kaşıntısı gidecekte zor bulur 50 falan anca paklar öyle seviyor kdkdkdkd.
Bak seni son kaale alışım birdaha sabrımı zorlama arsız ve yüzsüzlüğünle gayet iyi uğraşırım. Geçen evlilik ve aynı hatayı yaptığınızın, aynı kişi olduğunuzun kanıtını attım. 3 5 gün sesin çıkmadı üstü kapansın millet unutsun diye bekledin. Kendini akıllı sanan kara dul seni. Tekrar hatırlata hatırlata atıp sana yediririm hepsini. Yakındır bebeğim gerçek adında çıkacak bize. Yine hatırlatayım bak ben o zaman neler yapıyorum tarihe gömecem seni hiç merak etme.

Bu sallamasyonların yüzsüz ve arsızlığın o zaman fısss diye sönecek kaçacak delik arıyacan şimdilik havla bakalım izin veriyorum.

Benimle uğraşabileceğine olan inancınıda hiç kaybetmiyor yazık la.
Sana son sözlerimi sevdiğim bir rapcinin son 4lüğü ile sansürsüz paylaşmak istiyorum.
Şimdi diz çök orospu çünkü önüne geldi boss'un
Adet günün vertigosu "yapma, dur yeter" diyosun
Bana bulaşmak akıl işimi siktiğimin embriyosu
Seni sikime taktım çünkü bi' kondoma benziyosun.