Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Yine kendi kendini aklama çabasına girmiş süper. Buradanda anlıyoruz ki herşey doğruymuş ahahahahahah. Hızını alamayıp içinde biriktirip 40 saat sonra anca düşünüp yazıyor 2 farklı hesaptan anca bu kadar ne yapsın. :D Kız biz senin bitkisel hayattaki kocanla çocuğunla mı dalga geçmişiz. Biz sen miyiz çingene. Sen anca milletin hastalıklarıyla tipiyle ve aile değerleriyle dalga geçer sonrada burada eşime çocuğuma laf etti dersin tabii onuda başkasının eşi çocuğu olarak yansıtırsın. Kusura bakma yavrum biz senin kadar karaktersiz değiliz. Sen fake hesabınla milleti kekle gerçekleri görenler yanından çoktan gitti. Orada kalanlarda senin gibi olanlar zaten. Arkadaşın biri forum gülü hocanın ifşasını yapmıştı sende karakter olsa peşinde dönmezdin öyle birinin. :D Şimdi hazımsızlığını yaşa kudur. Fake hesabınla masumları oyna köşeye sıkışınca tek kaçış yolun bu. Yazık ağır vaka tedavisi şart ama direniyor. :D

Bu arada laf yapıp yine ezdiğini sanıyorda çocuk sahibi olamıyor değil canım, çocuk istemiyoruz bu bir tercihtir üzgünüm ezemedin. Sen dedin diyede çocuk doğuramam. :D Çocuğuna laf ettiğimi söyleyen karaktersizin lafını ettiği şeyin çelişkisi? Hem gömdüğünü sanıp hemde bizi çocuğuna laf etmemizle suçluyor. :D Valla tedavi masraflarını vereyimde git tedavi ol yazık çocuğuna psikolojisini düşünemiyorum. :T: Madem çocuk senin değil birde lafını yapmadığımız şeyin iftirasınıda yapıyorsun eee başkasının çocuğundan sanane? Kudurukluğun kendi çocuğun olmasından. Denilen lafta Yağmur adında kızı var bu. Çocuğun neyine laf etmişiz zekası geri şizofren arkadaş. Her şey ortaya çıktı diye kudurduğundan olmasın? :D

Sözde diğer karaktere büründüğüde memurdu eee bu saatte ne işin var hergün sabahlıyon memur hanım. İnsan biraz usduruplu sallar. Kendi tek yazınca olmaz kudurukluğundan sabaha kadar kendini şakşaklattırıyor ama söylediği yalanı düşünemeyip memuru ev hanımı yapıyor. :D Bizdeki memur arkadaşta sabah iş var deyip erkenden gitsin hergün. :D

Senin zerre Allah'tan korkmadığını biliyoruz. Yani sen Allah'ı katınca çok inandırıcı oldu. Birileri gibi dini kullanan kişiye döndün. Bu halkı dinle kandırırsın haklısın işine gelince müslüman, işine gelmeyince deist olan havalı arkadaş. :D

Max deist bilgisi ama olsun işine geldimi deistim demenin havalı olduğunu sanıyor. :D

TTv641.jpg

Kendisinin hiç evlenmediğini ve çocuğu olmadığını söyleyip bizide iftira atmakla suçlayan karaktersiz. Bu insanlarda gtlerinden mi uydurmuş kaç yıl önce? Ya harbi nasıl bir insansın sen? Hiç utanması arlanması yok. İnsanlar durduk yere buna evlendi diyecek. :D Sevgilim için forumları bıraktım yalanıda çıktı evlenince bırakmış. :T: Bunun hayatı yalan. Buna inanıp hala yanında olanlarada yazık gerçekten.

TXMEmx.jpg

Gözüne sok iyice. 40 saat bunuda yalanlamak için düşün yaz. Aklın olsaydı bana bulaşmazdın zaten, bana hava hoş her zaman beklerim. ;)

Bu arada şuan kendisi dul boşanmış, bir kızı var. Artık adam o hale geldi diyemi boşadı bilemem. Kendini aklamak için 40 yalan ve iftira atanın insanlığından şüphe ederim.

Yine kendi kendini aklama çabasına girmiş süper. Buradanda anlıyoruz ki herşey doğruymuş ahahahahahah. Hızını alamayıp içinde biriktirip 40 saat sonra anca düşünüp yazıyor 2 farklı hesaptan anca bu kadar ne yapsın. :D Kız biz senin bitkisel hayattaki kocanla çocuğunla mı dalga geçmişiz. Biz sen miyiz çingene. Sen anca milletin hastalıklarıyla tipiyle ve aile değerleriyle dalga geçer sonrada burada eşime çocuğuma laf etti dersin tabii onuda başkasının eşi çocuğu olarak yansıtırsın. Kusura bakma yavrum biz senin kadar karaktersiz değiliz. Sen fake hesabınla milleti kekle gerçekleri görenler yanından çoktan gitti. Orada kalanlarda senin gibi olanlar zaten. Arkadaşın biri forum gülü hocanın ifşasını yapmıştı sende karakter olsa peşinde dönmezdin öyle birinin. :D Şimdi hazımsızlığını yaşa kudur. Fake hesabınla masumları oyna köşeye sıkışınca tek kaçış yolun bu. Yazık ağır vaka tedavisi şart ama direniyor. :D

Bu arada laf yapıp yine ezdiğini sanıyorda çocuk sahibi olamıyor değil canım, çocuk istemiyoruz bu bir tercihtir üzgünüm ezemedin. Sen dedin diyede çocuk doğuramam. :D Çocuğuna laf ettiğimi söyleyen karaktersizin lafını ettiği şeyin çelişkisi? Hem gömdüğünü sanıp hemde bizi çocuğuna laf etmemizle suçluyor. :D Valla tedavi masraflarını vereyimde git tedavi ol yazık çocuğuna psikolojisini düşünemiyorum. :T: Madem çocuk senin değil birde lafını yapmadığımız şeyin iftirasınıda yapıyorsun eee başkasının çocuğundan sanane? Kudurukluğun kendi çocuğun olmasından. Denilen lafta Yağmur adında kızı var bu. Çocuğun neyine laf etmişiz zekası geri şizofren arkadaş. Her şey ortaya çıktı diye kudurduğundan olmasın? :D

Sözde diğer karaktere büründüğüde memurdu eee bu saatte ne işin var hergün sabahlıyon memur hanım. İnsan biraz usduruplu sallar. Kendi tek yazınca olmaz kudurukluğundan sabaha kadar kendini şakşaklattırıyor ama söylediği yalanı düşünemeyip memuru ev hanımı yapıyor. :D Bizdeki memur arkadaşta sabah iş var deyip erkenden gitsin hergün. :D

Senin zerre Allah'tan korkmadığını biliyoruz. Yani sen Allah'ı katınca çok inandırıcı oldu. Birileri gibi dini kullanan kişiye döndün. Bu halkı dinle kandırırsın haklısın işine gelince müslüman, işine gelmeyince deist olan havalı arkadaş. :D

Max deist bilgisi ama olsun işine geldimi deistim demenin havalı olduğunu sanıyor. :D

TTv641.jpg

Kendisinin hiç evlenmediğini ve çocuğu olmadığını söyleyip bizide iftira atmakla suçlayan karaktersiz. Bu insanlarda gtlerinden mi uydurmuş kaç yıl önce? Ya harbi nasıl bir insansın sen? Hiç utanması arlanması yok. İnsanlar durduk yere buna evlendi diyecek. :D Sevgilim için forumları bıraktım yalanıda çıktı evlenince bırakmış. :T: Bunun hayatı yalan. Buna inanıp hala yanında olanlarada yazık gerçekten.

TXMEmx.jpg

Gözüne sok iyice. 40 saat bunuda yalanlamak için düşün yaz. Aklın olsaydı bana bulaşmazdın zaten, bana hava hoş her zaman beklerim. ;)

Bu arada şuan kendisi dul boşanmış, bir kızı var. Artık adam o hale geldi diyemi boşadı bilemem. Kendini aklamak için 40 yalan ve iftira atanın insanlığından şüphe ederim.
Fakesi anlatmıştı. Forumu bırakma sebebi olarak nişanlandığını söylemişti. Yani kendisi demiş oluyor. Sonra nişanlısı ölünce depresyona falan girdiğini söylemişti. Kesin girsem şuan girmediğim foruma duruyor olabilir belki mesajları.

Bana avukatı anlattı... Bir avukat neden anlatır bunları? O da bir soru işareti.. Şimdi siteler de olan ile T. Nin avukatının anlattığı aynı
..
Avukat demesine göre ya eşinin kardeşi yada ta kendisi :)
Ben istersem senin baban dan sana kardeş peydahlarım emin ol.. Bak senden demedim GEN' bozuk..

Sen bekarım ben meleğim diye gezersen... Dul olduğun yaşadıkların ve sakladığın çocuğunda çıkar ortaya.. Eczaneci falan değilsin sen.. İş yeri ruhsat sertifikası veren muhabirimsi bir malsın.. Bizi o aptallarla karıştırıyorsun ya sen hani.
Senin aklını alırız sanal da öt sen
Keşanlı..

Son düzenleme:
:D Kız biz senin bitkisel hayattaki kocanla
Burası biraz muamma.. Avukatı kocasının kardeşi olabilir demişti.. Yani bu karaktersiz gelinlerinin kişiliğine bürünerek onun adını da kirletiyor olabilir.. Kocası, kardeşi' abisi gibi bir söylem.. Aslında avukata bunun numarayı vermek lazım

Fakesi anlatmıştı. Forumu bırakma sebebi olarak nişanlandığını söylemişti. Yani kendisi demiş oluyor. Sonra nişanlısı ölünce depresyona falan girdiğini söylemişti. Kesin girsem şuan girmediğim foruma duruyor olabilir belki mesajları.
O kadar çok yalan sallamış ki hem kendinden hem fakesinden unutuyor artık. Hayır ne gerek vardı en başında bunlara? Şimdide toparlayamıyor durmadan yalan ve iftiralarına devam ediyor. Bize iftira atıyorlar diyor bu insanlarda mı iftira atıyor? Sende mi iftira atıyon? Hayır bütün herkes buna iftira atıyor tek doğru kendisi. Şuda var mesela kendinde sevmediği şeyleri diğer fakesinde var olarak anlatıyor. Süro için 1.50 boyunda demek nedir ya? Tuğçeninde boyu o kadar kfkfkfkdof Kendinde sevmediği ne varsa Süro'ya atıyor. :D Tuğçe adında ablam var demeside ne tesadüf kendisinide olmayan abla karakterine sokmuş. Keşke onada kendi ismini değilde başka isim sallasaymış. Babasının adına Hasan deyip Tuğçeninde babasının adının Hasan olması. Gerçek Günce'ninde Tuğçenin kuzeni olması ve onun adını kullanması. Daha bir çok şey. :T: Hakkında çıkarılan herşey doğru demek ki. Bu akıllanmaz şaka demiyorum harbi şizofren. En başından herşeyi kafada kurup insanlara onu anlatıp inandırmış. Şimdide ortaya çıkınca yok iftira atıyorsunuz diye kendisini aklamaya çalışıyor. Mesela benim ve diğerlerinin hiç konuşmadığı süro arkadaş sanki onunla konuşmuşum herşeyi gibi laf atıyor. Yahu bu nasıl şizoluk abi. Sen en ufak ayrıntıyı ne biliyon? Fake değiliz diyorsunuz ulan o zaman laf taşıyanın daniskası diyorum laf taşıdığınıda kabul etmiyor iftira diyor. Ee bu arkadaşa vahiy mi geliyormuş kimle ne konuştuğu. :D Kendisi diyorum, fake diyorum yine iftira diyor ahahahaha. Artık komediye dönüştü gülüyorum yani. :D

Aynen bu müsülaj ile kimsenin haşır neşir muhabbeti yok leydiepileyd=süroloji ya yalakası ya laf taşıdığı yada kendisi.. Ama şu var iftira dediği her şey yeni değil seneler öncede söylenen şeyler.. Biz kendimiz biliyoruz bildiklerimiz daha öncede başkaları tarafından söylenmiş... Birde şu var ispat etmek gibi bir gerekçemiz yok diyorlar yok diyorlarsa iftira atıyor dedikleri kişileri göt etme kabiliyetleri de yok.. Ben diyorum ki herkesi bizi bozun göt edin.. Size erdemli olma fırsatı veriyoruz.. Ama dediğim gibi bir dava var orta da adın şanın sülalen çıkacak o bize gelecek.. Belki uyap tan tarafınca görülür ben göremiyorum işlemleri öyle yada böyle çıkacak o zaman ne diyeceksiniz.. Zaten bu dava muhabbettinden sonra kendi sitenin düzenlenmesi bazı şeylerin silinmesi suçluluk psikolojisi kanıtlarla hepsi var bizde kızım.. Diyorum sen bizi başkalarıyla karıştırıyorsun biz forumdan foruma havlayan sallamasyon insanlar değiliz..
Şu manüpüle olayınada geleyim yazması söylemesi hoşuna gitsede anlamını bilmediğinden yazdığın kelimenin esiri kendin oluyorsun.. Eğitimsiz insan ile eğitim alan insan arasında kendisini geliştirmiş insan farkı vardır.. Irk'tan vurulduğunu düşünüyorsun keşan çingene toplumu' Doğu kürt toplumu' Anadolu karma' Batı yakası ırk çeşitli' yani bögesel yaşamın insanları bunlar' Karadeniz? Anlatabildim mi? Götünden anlaman manüpüle ' manipüle manüpüle manistlee .. Bak sana yeni kelime kökleride veriyorum.. Senin kafa kapasiten kadar alıyor fazlası yok sende o yüzden yergileri bile tehdit algılıyorsun.. Birde sana şunu samimi olarak söylüyorum benimle sikin varmış gibi konuşma saplar geçerim cinsiyetine bakmadan.. Ben ne istanbul beyfendisiyim nede üslup takıntısı olan birisi..

Hayır bize bulaşma dedikçe kaşınıyor birde haklıymış gibi. Doğruda olsa söylemek istemediklerimi zorla söylettiriyor. Bu kadar rahatsızsan git seni bulana havla. Bulanda doğru bulmuş mu bulmuş daha neyin çirkefliği bu. Yarın birgün bu kanıt bize adliyeden geldiğinde onada mı yalan iftira diyeceksin? Ben senin gibi insanların hastalıklarıyla dalga geçmem, bugüne kadar kimsede görmemiştir. Aksine dalga geçtiğin kişiyi savunmuşumdur her zaman. O yüzden diyorum git tedavi ol hem kendine hem çevrene büyük zarar veriyorsun. O kadar hastasın ki iyilikle söylenenleri bile kötülük algılayıp saldırıyon. Keyfinbilir.

Hayır bize bulaşma dedikçe kaşınıyor birde haklıymış gibi. Doğruda olsa söylemek istemediklerimi zorla söylettiriyor. Bu kadar rahatsızsan git seni bulana havla. Bulanda doğru bulmuş mu bulmuş daha neyin çirkefliği bu. Yarın birgün bu kanıt bize adliyeden geldiğinde onada mı yalan iftira diyeceksin? Ben senin gibi insanların hastalıklarıyla dalga geçmem, bugüne kadar kimsede görmemiştir. Aksine dalga geçtiğin kişiyi savunmuşumdur her zaman. O yüzden diyorum git tedavi ol hem kendine hem çevrene büyük zarar veriyorsun. O kadar hastasın ki iyilikle söylenenleri bile kötülük algılayıp saldırıyon. Keyfinbilir.
Saba gülüşü yapıyom burda

Mağdurum da mağdur..
Kadın mağduriyeti sen erkeksin.. Evet erkeğim .. Erkek bir kadını o'da yapar hanımefendi de yapar Emrah Vol 3 yeşilçam

Geri
Üst Alt