Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Şuan Ne Düşünüyorsunuz?

Bayram seyran bitti bişey düşünmüyorum yarın kardeşimle alışveriş yapabiliriz

Ben yazı okumaya alışkınım o nedenle dikkatle okurum :rix:

Ne düşündüğüme gelince; ömürden gidiyor ama yinede bu haftanın geçtiğine seviniyorum.

Wow abilerini çağırmış durun bakalım neye kime bulaştım ben anlarız. Mevzu vaar. :D

Aklıma şey geldi, vBulletin forumlarda çoğunlukla kullanılan meşhur passiveVid eklentisine Spotify ile ilgili her şeyi (şarkı, çalma listesi, podcast vs), youtube shorts ve youtube müziği entegre etmiştim. Keşke dağa taşa reklamını yapsaydım belki ben de büyük adam olurdum skskdjdj forum dışında kimse bilmiyor. :D

Aklıma şey geldi, vBulletin forumlarda çoğunlukla kullanılan meşhur passiveVid eklentisine Spotify ile ilgili her şeyi (şarkı, çalma listesi, podcast vs), youtube shorts ve youtube müziği entegre etmiştim. Keşke dağa taşa reklamını yapsaydım belki ben de büyük adam olurdum skskdjdj forum dışında kimse bilmiyor. :D
Kalite budur, icraat budur diyoruz biz ona kankacığım. :p

Kalite budur, icraat budur diyoruz biz ona kankacığım. :p
Yav yaptığımın altında üstünde bir şey de yok biraz uğraşınca yapılabilecek şeyler. Bazen görüyorum r10da vb yerlerde adam yazmış da yazmış bir sürü şey şu kadar fiyata yaparım profesyonel hizmet için bizi tercih edin falan filan. Profesyonel dediği forum kurmak ayarlar yapmak tema kurmak falan Skskdjd Alemin iyilik meleği benmişim kimseden para beklemeden yaptım hep. :D Forumda gezerken aklıma geldi yazayım dedim. :D

Yav yaptığımın altında üstünde bir şey de yok biraz uğraşınca yapılabilecek şeyler. Bazen görüyorum r10da vb yerlerde adam yazmış da yazmış bir sürü şey şu kadar fiyata yaparım profesyonel hizmet için bizi tercih edin falan filan. Profesyonel dediği forum kurmak ayarlar yapmak tema kurmak falan Skskdjd Alemin iyilik meleği benmişim kimseden para beklemeden yaptım hep. :D Forumda gezerken aklıma geldi yazayım dedim. :D
Valla bizde arkada gelip yardım isteyenlere yardım ettik ne para talep ettik ne milletin gözüne soktuk. :T: Bakıyorum sende açıldın konuş konuş. Jsndkdkdk

Dürüst olmak gerekirse hayatımda hiç bu kadar zorlanmadım. Bunu demektende gocunmam. Karşımdakileri düşününce bir an afallarsam yanarım dedim ama şükür olmadı. Hala etkisinden çıkamadım lan. :D Yorulduğumu fark ettim. :T: Hiç paslanmamışım ama çok zorlandım. Mesela o beni aşamadı ama ben onu aştım. Bu işte kibir olmaması çok güzel. Birbirimizden öğreneceğimiz şeyler var deyip bilgi paylaşımı yapmak, bilinmeyenleri öğrenmek. İşte bana böyle dostlar lazım gerçekten. Bu olayı yaşamam benim için bir şans.

Büyük bir laf sokma gördüm burada. Kan görüyorum hocam,vahşet görüyorum :D

Geri
Üst Alt