Bayram seyran bitti bişey düşünmüyorum yarın kardeşimle alışveriş yapabiliriz
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Sebep?2 saat daha uyuyayım.
Kalite budur, icraat budur diyoruz biz ona kankacığım.Aklıma şey geldi, vBulletin forumlarda çoğunlukla kullanılan meşhur passiveVid eklentisine Spotify ile ilgili her şeyi (şarkı, çalma listesi, podcast vs), youtube shorts ve youtube müziği entegre etmiştim. Keşke dağa taşa reklamını yapsaydım belki ben de büyük adam olurdum skskdjdj forum dışında kimse bilmiyor.![]()
Yav yaptığımın altında üstünde bir şey de yok biraz uğraşınca yapılabilecek şeyler. Bazen görüyorum r10da vb yerlerde adam yazmış da yazmış bir sürü şey şu kadar fiyata yaparım profesyonel hizmet için bizi tercih edin falan filan. Profesyonel dediği forum kurmak ayarlar yapmak tema kurmak falan Skskdjd Alemin iyilik meleği benmişim kimseden para beklemeden yaptım hep.Kalite budur, icraat budur diyoruz biz ona kankacığım.![]()
Valla bizde arkada gelip yardım isteyenlere yardım ettik ne para talep ettik ne milletin gözüne soktuk.Yav yaptığımın altında üstünde bir şey de yok biraz uğraşınca yapılabilecek şeyler. Bazen görüyorum r10da vb yerlerde adam yazmış da yazmış bir sürü şey şu kadar fiyata yaparım profesyonel hizmet için bizi tercih edin falan filan. Profesyonel dediği forum kurmak ayarlar yapmak tema kurmak falan Skskdjd Alemin iyilik meleği benmişim kimseden para beklemeden yaptım hep.Forumda gezerken aklıma geldi yazayım dedim.
![]()
Yok be genelleme yapıyorum ne konuşacam skdndnValla bizde arkada gelip yardım isteyenlere yardım ettik ne para talep ettik ne milletin gözüne soktuk.Bakıyorum sende açıldın konuş konuş. Jsndkdkdk
Büyük bir laf sokma gördüm burada. Kan görüyorum hocam,vahşet görüyorumAklıma şey geldi, vBulletin forumlarda çoğunlukla kullanılan meşhur passiveVid eklentisine Spotify ile ilgili her şeyi (şarkı, çalma listesi, podcast vs), youtube shorts ve youtube müziği entegre etmiştim. Keşke dağa taşa reklamını yapsaydım belki ben de büyük adam olurdum skskdjdj forum dışında kimse bilmiyor.![]()
Hiç kanla vahşetle uğraşamam, genel bir sitemimi dile getirdim.Büyük bir laf sokma gördüm burada. Kan görüyorum hocam,vahşet görüyorum![]()