Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Mantıcı bir kilo verseneBugün çok işim var daha mantı yapacam.![]()
Sana benziyor laOfff ne akşamdı arkadaş birde bana bebe bırakıyorlar bakıcı da olduk minik bebe değil tabi minyatürüm küçük yiğenim.Anne babası alışveriş yapıp biraz dışarda işleri olunca küçük Su hanımı bana paketliyor.Kız çocuğu ama çok yaramaz oturduğu yere bakın
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Yağsın orası burayıda etkiliyor ne güzel valla.. Köpüş napıyor çıkar ıslansınPazara kadar yağışlı gösteriyor.![]()
Neresi güzel buraya yağmasında artık oraya yağabilir. Köpüş yok artık..Yağsın orası burayıda etkiliyor ne güzel valla.. Köpüş napıyor çıkar ıslansın
Yağmur sevilmez mi.. Köpüş öldü mü? Gitti mi? Kıvırcık ali iyidiNeresi güzel buraya yağmasında artık oraya yağabilir. Köpüş yok artık..
Hee polis ben uzmanıyım diyorYa çok güldüm çıkmadan sabah haberlerine bakarken şunu gördüm.Trafik polisi elektrikli bisikletli bir beyi durduruyor alkollü olduğu tesbit ediliyor ve 18 bin tl ceza yazıyor polis.Adam bar bar bağırıyor bu araç değil yazamazsınız diye.
Polis de şunu dedi : alkollü eşeğe bile binemezsiniz ancak yaya yürürsünüz beyefendi.![]()