ÜşüdümEvet ya buz gibi ne güzel yağıyor.![]()
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!ÜşüdümEvet ya buz gibi ne güzel yağıyor.![]()
Seni ısıtırım benOra yağıyor soğuğunu biz çekiyoruz.![]()
Çok sakıncalıSeni ısıtırım ben
Yooo kardeş ısıtmasıÇok sakıncalı
Seni bulacam oğlum 5 yıl da geçse bulacam ( 20 yıl geçti ama ertesi günü unuttu ) gibi bir mevzu geldi aklıma.. Biri beni tehdit etmişti de..Bakın şu güzel konulara yorum yapamıyorum. Çok yorgunum. Çok tadım yerinde. Ama bekleyin.
Keşke bulsa karşıma çıkacak cesareti olsa. Ah.Seni bulacam oğlum 5 yıl da geçse bulacam ( 20 yıl geçti ama ertesi günü unuttu ) gibi bir mevzu geldi aklıma.. Biri beni tehdit etmişti de..
Kfkdkfldlfktk
Sen kokoreç şey yapınca bende seni çok kıskanıp hatunu yemeğe çıkardım.. Seni görünce ama planımız çarşamba günü yapılmıştıKeşke bulsa karşıma çıkacak cesareti olsa. Ah.
Sonra özelde abi çekmelerine kıyamayıp affetmeyeceksin.
Dosthane görüşmeyeceğiz sanırım burada konuşalım falan der hxjxjzj
Neyse şarjım az ve yoruldum
Kıskançsın işte bende dünya markasıyım.Sen kokoreç şey yapınca bende seni çok kıskanıp hatunu yemeğe çıkardım.. Seni görünce ama planımız çarşamba günü yapılmıştı![]()
Baş edemezsem seninle banlarım seni kimse görmesin hakkımda dediklerimiKıskançsın işte bende dünya markasıyım.
Ama ban atmayın ha. Komik olur hxhzhzj
Sen çok şeytansın. Nerden buldun bunları. JdjsjsjsBaş edemezsem seninle banlarım seni kimse görmesin hakkımda dediklerimi
Kız ortamım çok kız huyları edindim yüzüme işesinler diye.. Forumlar fokur fokur 2008 ler kafasındayım hala düşüyor ceylanlar eee nimetten yararlanmamak olmaz havalı kimliğim de var.. Ex ten ex e kıvırıyorum işteSen çok şeytansın. Nerden buldun bunları. Jdjsjsjs
Kabul ediyor mu Ex ler. Olmaz şimdi Ex ten Next.Kız ortamım çok kız huyları edindim yüzüme işesinler diye.. Forumlar fokur fokur 2008 ler kafasındayım hala düşüyor ceylanlar eee nimetten yararlanmamak olmaz havalı kimliğim de var.. Ex ten ex e kıvırıyorum işte
Benim markam beko' dünya markası güzel kirli yıkıyorKabul ediyor mu Ex ler. Olmaz şimdi Ex ten Next.
Patentini almasın bu işlerin. Marka falan olur jxjxjz
Alt model? YokDüşünsene buzdolabı tamircisi çağırıyorsun Teknik Eleman. Sana diyor ki ben dünya markasıyım. Ama bu modellere bakmıyoruz jxjjjzjx
Yok abi şey yapıyor. Contayı söküp diğer tarafa takıyoruz. Kopyala yapıştır hxhzhzAlt model? Yok
Üst model? Yok
Eee hurdacı mısın abi sen marka uzman ...
Tüplü tv lere dövme yapıştırıp sahiplenmek gibiYok abi şey yapıyor. Contayı söküp diğer tarafa takıyoruz. Kopyala yapıştır hxhzhz