Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Herkes kendi yüreği kadar anlar, yürek yazar, dil susar….

Dünyanın en hüzünlü hikayesi sanmaktır biliyor musunuz?

Kendi gibi sanmak, gitmeyecek sanmak, herşeyin güzel olacağını sanmak, işler yolunda gitmese de insan; sanmak denen o türküyü söylemeye devam eder.

Çünkü bilirim ki; yaşama tutunduğumuz narin bir daldır o….

İnsanlara ders vermek için hiç bir zaman uzaklaşmam, uzaklaşırsam ki bu kendi dersimi aldığım için olur.

Sınırlarımı saygısızlığa göre esnetmektense, hayatımı o boşluğa göre yeniden şekillendirmeyi seçerim…

Kalbimde güzel bir his var.Yarın öbür gün mucize cinsinden hadiseler yaşayacağım sanki..

Veyahut etrafımdaki bir mucizenin farkına varacağım.İçimde esen bu tatlı rüzgarın bestesini yapabilseydim keşke.

Neyse bu güne bakalım ve işe devam…

Hayatım her gün yeniden yazılan bir hikaye ve ben her an onu yeniden yorumlayan bir yazarım.

Kalemim umutla, mürekkebim yaşanmışlıklarla dolu.

Sayfalar bazen karalanır, bazen de ışıl ışıl parlar; ama her satır beni ben yapan bir iz bırakır…

Bir çay bardağının sıcağında durur hayatım.Bir kitabın sayfalarında kaybolur zamanın telaşı.

Çiçeklerime dokunurum usulca; sanki onların sessiz sabrından bir şeyler öğrenir gibi.Sevdiklerimin sesiyle hafifler yüreğim ve bir yürüyüşle toprağın kokusuyla yenilerim kendimi.

Hayatım büyük anlarda değil…İçinde çay kokusu, kahve kokusu, kitap sayfası, bir gülümseme ve derin bir nefes aldığım anlarda güzelleşir…

Az kişiyle, az kelimeyle çok şey anlatılır bazen…

Göstermeden, yarışmadan, sadece iç sesi duyarak yaşamak gerek…

Bir adım geri çekilip bakınca fark edersin; herşeyin fazlası yorar, çoğu da yanıltır.

Benim yolumun anlamı kendi yürüyüşümde gizli.Birileri önden gitmiş olabilir, birileri arkadan da geliyor olabilir.

Herkesin yolculuğu kendiyle ilgili.

Kendimle yarışmadığım sürece, başkasıyla da yarışmama gerek yok…

Bu yüzden başkasının hızına bakarak kendi adımlarımı küçümsemem.

İlham perileri geldi mi geldi sanki iyi geceler olsun…

Bazı şeylerin olmasını hemen istiyorum bazen böyle olmasam keşke. :haa:

Buna rağmen zaman bana neyin kıymetli olduğunu, neyin gerekli olmadığını öğretti.

Bazen bekledim, bazen vazgeçtim, bazen de başladığım yere döndüm.

İçimdeki sabır dışımdaki fırtınaları hep dindirmiştir.Bunu da çok iyi biliyorum ki işte acele etmeden varılıyor bazı yerlere.

Bugün küçücük bir kuşun suya eğilip su içişini izledim.Sanki hayatın tüm telaşına kısa bir ara vermek gibiydi.

O küçük ve kısa anın içinde bile huzur vardı.Bir kuşun suya eğilişi bile bize hayatın özünü hatırlatır.

Dur, bak ve hisset… :melek;

Geri
Üst Alt