Hayatım ben her zaman mükemmelim de sen hep açığımı aramaya ve gömmeye odaklandığın için göremiyordun. Bana aşık olduğuna göre Hollanda'ya gidelim mi artık?Bu'da güzel... Sen ne içtin la?

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Hayatım ben her zaman mükemmelim de sen hep açığımı aramaya ve gömmeye odaklandığın için göremiyordun. Bana aşık olduğuna göre Hollanda'ya gidelim mi artık?Bu'da güzel... Sen ne içtin la?
Bi erkek olarak beni kıskandığını biliyordum zaten.Hayatım ben her zaman mükemmelim de sen hep açığımı aramaya ve gömmeye odaklandığın için göremiyordun. Bana aşık olduğuna göre Hollanda'ya gidelim mi artık?@Destina müsaade var mı? Kocanı ayartabilir miyim?
![]()
Ben ne açığını arıycam olim sen aça aça geliyon bende sokuyom lafı açık yerine alla alla... @Destina buna fazla yüz verme şımarıyor bak .. Şu konu mesele bi bitsin ben sana fight yapacak dur sen dur dur .. Bittin sen seni senden alacaklar bana satacaklar hey yavrum hey... Lan stres yaptım kızı çok tatlı biliyon mu ...![]()
Benim hatun bir'gün sana çekirdek sapını verecek ... Görürsün bak demedi deme sdfsadf
Canı sağolsunBeni hatun bir'gün sana çekirdek sapını verecek ... Görürsün bak demedi deme sdfsadf
İstemiştim bunu yapamamıştım.. Şuan öyle oldu ama konu benimle alakalı değil kendiliğinden olmuş..O değil de şu forumdakileri 1 hafta kendi haline bıraksan, kavga etmek için bir sebeb bulur birbirini yer. Böyle bir potansiyel var ama kadın da nasıl bir birleştirici bir güç varsa bir araya getirdi( İroni diyelim de ciddiye alır falan )
Kıskandın değil mi ? İtiraf et..İstemiştim bunu yapamamıştım.. Şuan öyle oldu ama konu benimle alakalı değil kendiliğinden olmuş..
Video challenge mi var, ne var? Ayak uyduralım öyleyse.
Arkadaşlar bahsi geçen vatandaşın 13 yıl önce çektiği videoyu buldum. Vallaha bakın.