Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Düşün'ki O Bunu Okuyacak Yada' Öyle Sanacaksın!

Olim adam @Supervisor için trend de ahıtnağme (name) yazdı... Seni kıskanırdım abdullah yerine sana özenirdim abdullah diye yazılar yazdı :D Apo bu konulara fransız ne iddası var ne konuya dahil.. Hatta bana kızıyor beni karıştırma bu konulara ben dünümü unutmuşum diyor :haha: Bu adam kıskanç kinci birisi.. Durup dururken sarıyor insanlara .. S. yemediği forum kalmadı ama yine gidiyor işte :D
Abi ben kimseyle yarışmıyorum sidik yarışında da değilim benim en iyi olma iddiam da yok, hiç olmadı da. Herhangi biri çıkıp benden daha iyi de olabilir hatta onlarca kişi var. :D Bundan gocunmam ne gerek var böyle şeylere ben kendimi geliştirmenin derdine düşerim bu bana yeter. Birinden bir şey öğrenirsem ona minnettar olurum, kimseyle yarış içinde olmam. Hırs ve kibir insanın en büyük düşmanıdır. Beni etiketlemesen gene yazmazdım da neyse etiket boşa gitmesin. :D

Abi ben kimseyle yarışmıyorum sidik yarışında da değilim benim en iyi olma iddiam da yok, hiç olmadı da. Herhangi biri çıkıp benden daha iyi de olabilir hatta onlarca kişi var. :D Bundan gocunmam ne gerek var böyle şeylere ben kendimi geliştirmenin derdine düşerim bu bana yeter. Birinden bir şey öğrenirsem ona minnettar olurum, kimseyle yarış içinde olmam. Hırs ve kibir insanın en büyük düşmanıdır. Beni etiketlemesen gene yazmazdım da neyse etiket boşa gitmesin. :D
Trend den aklıma geldi eski aşk itirafı orda da miklemedin :haha:

Etiket etiket

• İnsanı acıtan yarası değil, vefasız dostunun hakikatidir. Ağaçları deviren fırtına değil, toprağın yetersiz sadakatidir.

Ya oğlum silktir git. Düşman olduğumu görünce koşuyonuz hemen hayırdır yine ne laflar taşıyacaksınız. İsimlerinizi vermeden yol alın bana gerekmez sizin gibiler. Siz yüze gülmeye devamke. Milletin harbi ar damarı çatlamış. Ne boktan zamana denk gelmişim.

Lan :haha:

Fatih her zaman her yerde haklı görüyorsunuz anlatmaya gerek yok jflrkrllr ekşeyşın kdkdkd

R10 sitesin de sahtekar olarak ilan edilenin geçmiş konuları sildirmesi ve bunu meslek ile yapması çok düşündürücü.. Hala konuları var sitede ..

Geri
Üst Alt