Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Olumlu Motivasyon İçeren CÜMLELER {Mucizenin Olumlama Cümleleri}

İnsanoğlu; ağzından çıkan cümlelerin, beyninden çıkan düşüncelerin, bütün evreni dolaşıp tekrar onlara döndüğünü bilse, daha dikkatli davranırdı.

Albert Einstein

Her düşüncemiz bir enerjidir. Her an evrene enerji yayıyoruz.

An be an yaydığımız bu enerji, tüm arzularımızı ve korkularımızı tezahür ettirme kabiliyetine sahiptir.

Enerjiler düşüncemizi gerçeğe dönüştürür.

Evrene gönderilen enerjiler, kendisiyle aynı frekanstaki enerjiyi bulur. Bizim düşüncelerimizle aynı rezonansta olan düşünceyi bulur.

Düşüncelerin gücüyle yaşantımızda, kendimiz ve başkaları için ne düşünüyorsak onu kendimize çekeriz.

Düşüncelerimizin yaydığı enerjiyle farkında olmadan evrene emirler yağdırırız. Bunun, bizim isteyip istememizle ilgisi yoktur. Evren yasası böyledir.

Çekim yasasına göre, düşüncelerimiz gerçekleşmek zorundadır.

Enerjilerin bilinçleri olmadığı için nereye gönderilirse oraya giderler.

Evrene gönderdiğimiz enerji, arzumuzun bizim için ne kadar önemli olduğuyla veya ne kadar küçük bir istek olduğuyla ya da ne büyük bir istek olduğuyla ilgilenmez. Sadece aynı frekansta olan enerjiyi arar.

Yani özetle neyi düşünür, neye odaklanırsanız onu elde edersiniz.

Eğer bir durumdan, insandan veya başınıza gelen bir olaydan hoşlanmıyor, sürekli şikayet ediyor ve yargılıyorsanız bu durumları hızla hayatınıza çekersiniz. Bu konular hayatımızda sürekliği oluşturur.

Fakat aynı olaylarda pozitif açımızı koruyabiliyorsak, işte o zaman bizi mutlu eden, pozitif olayları daha çok kendimize çekeriz.

Düşünce tarlamıza ne ekersek onu biçeriz.

Düşüncelerinizi değiştirdiğinizde hayatınızın kalitesi de değişir.

Başımıza gelen her olayda, “tekamülüm için bunları yaşamam gerekiyordu, alıp kabul etmeye gönüllüyüm” frekans ve bakış açısına sahip olursak, hiçbir olaya kızamadığımız gibi evrenden de mucizevi geri dönüşler alırız.

Sistem böyle işliyor. Bu andan sonra bakış açımızı değiştirmeye niyet edelim. Niyet, dönüşümün başlangıcıdır. Bu niyeti de evren alır ve sizin niyetinizi hayata geçirmenizde kolaylıklar sağlar. Gün be gün evren yasalarına uyum sağlayarak, yaşadığınız mucizeleri görecek ve bu sisteme ayak uydurmanız çok kolaylaşacak.

Şifa olsun..

Gün mucize!

Yaşam bana; keyif, eğlence, bolluk bereket, sağlık, huzur, nezaket, bilinç ve mucizelerle akarrr

Ben bir mucizeyim
Ben bir mucizeyim
Ben bir mucizeyim

Bugünün hediyeleri nelerdir?

Bugünün mucizeleri nelerdir?

Bugünün hayallerimin de ötesinde bir gün olması için ben ve bedenim hangi enerji, alan ve bilinç olabilirim?

Hayatımın; huzurlu, mutlu ve bedenime pozitif katkı olacak şekilde geçmesi için neler mümkün?

Hayatın her alanında başarılı olmam için neler mümkün?

Hayatımın her alanına kolaylığı çekmem için neler mümkün?

Hayatıma daha fazla sağlığı, neşeyi, bolluğu ve saygıyı çekmem için neler mümkün?

Çevremde bana katkı olabilecek insanları ve olayları çekmem için neler mümkün?

Ben bir mucizeyim.

Her şeyin en güzeline ve en iyisine layığım.
Ben değerliyim
Bundan iyi nasıl olur?

İLİŞKİ OLUMLAMASI (Eş, Sevgili)

♥️Ben güvendeyim. Kendimi güvende hissediyorum.

♥️(Partner isim) …….le de güven içerisinde hissetmenin nasıl olduğunu biliyorum.

♥️Kendimi ve …….’yı sevmenin nasıl hissedildiğini biliyorum.

♥️Kendimi beğeniyorum. Güzelliklerimin farkındayım çok şükür.

♥️……….’yı beğeniyorum ve onun güzelliklerinin farkındayım.

♥️Sevgiyle olmak benim için mümkün ve güvenlidir.

♥️…… ile Aşkı doyasıya yaşıyoruz

♥️Aşkı tüm iliklerimde keyifle kolaylıkla hissediyorum

♥️Hayatıma ilişkiyi davet ediyorum ve onu görüyorum.

♥️Keyifle, kolaylıkla ilişki içinde var olup, ilişkiyi sürdürebiliyorum.

♥️İlişki yaşamak ve ilişkiyi sürdürmek benim için mümkün ve güvenlidir.

♥️Kendimi ilişki alanına açıyorum.

♥️Sevgiyle ilişkiyi kucaklıyorum.

♥️Kalbim ilişkiyi kucaklıyor.

♥️İlişki yaşarken hayatı da doyasıya yaşıyorum.

♥️Sağlıklı bir ilişki yaşamak benim için mümkün ve güvenlidir.

♥️………’yı seviyor ve ………..tarafından sevildiğimi hissediyorum.

♥️…………’yı sevgiyle kabul etmenin mümkün ve güvenli olduğunu biliyorum.

♥️………… tarafından sevgiyle keyifle, kolaylıkla kabul ediliyorum.

♥️………..’ya keyifle, kolaylıkla kalbimi açıyorum.

♥️……….. bana sadık ve güvenilirdir.

♥️……….. beni güvenle sarıyor. Buna izin veriyorum.

♥️………..’ya sadık olmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum.

♥️……….. ile doyasıya ilişki yaşayabiliyoruz.

♥️……….ile yeni yerler, yeni şeyler keşfediyoruz.

♥️…….. ile olan ilişkim tatmin edicidir.

♥️……… bana aşk dolu bakıyor.

♥️……… bana değer veriyor ve onun için özel, önemli, anlamlı olduğumu hissediyorum.

♥️……… bana nazik, anlayışlı davranıyor.

♥️…….’ya nazik, anlayışlı bir şekilde yaklaşıyorum.

♥️……… ile ilişkimizi keyifle, kolaylıkla sürdürüyoruz.

♥️İlişki içerisinde de kendi varlığımı sonuna kadar hissediyorum.

Şükürler olsun, öyle de oldu oldu oldu.

KENDİMİZİ İYİLEŞTİRMEK İÇİN OLUMLAMALAR (Kendimize dair algımızı değiştirmek için)

⭐️Ben kendimi olduğum halimle, tüm benliğimle içtenlikle seviyorum.

⭐️Ben kendimi olduğum halimle, tüm benliğimle içtenlikle kabul ediyorum.

⭐️Ben sevgiyi hak ediyorum.

⭐️Sevmeye ve sevilmeye layık ve izinliyim.

⭐️Sevgiyi almaya açık ve izinliyim.

⭐️Sevilmeyi kabul ediyorum.

⭐️Sevmeyi kabul ediyorum.

⭐️Ben yeterli, değerli ve önemliyim.

⭐️Kendi değerimin farkındayım

⭐️Kendimle olmanın keyfini çıkarabilirim.

⭐️Kendimi, kendi varlığımı seçiyorum.

⭐️Dışarıdan onay beklemeden, kendimi olduğum halimle onaylıyorum.

⭐️Vücudumu seviyorum.

⭐️Cildim, saçlarım parlak ve ışıl ışıl.

⭐️Fiziksel görünüşüm sağlıklı, fit ve ihtişamlı çok şükür.

⭐️Kendimle, kendi sistemimle barışığım.

⭐️Kendi sınırlarımın farkındayım ve sınırlarımı koruyabiliyorum.

⭐️Kendime karşı nazik olabilirim.

⭐️Geçmişimdeki yükleri keyifle, kolaylıkla serbest bırakıyorum.

⭐️Geleceğin endişelerinden keyifle, kolaylıkla özgürleşiyorum.

⭐️Şu an’ın tadını doya doya çıkarabilir ve yaşayabilirim.

⭐️Akışta olmanın ve akışta kalmanın benim için mümkün ve güvenli olduğunu biliyorum.

⭐️Kendimle ahenk ve uyum içinde yaşamanın nasıl bir his olduğunu biliyorum.

⭐️Ruhumdaki, bedenimdeki, zihnimdeki tüm olumsuzlukları şu andan itibaren bırakıyorum.

⭐️Tüm boşluklarımın koşulsuz sevgi ile bütünleşmesine izin veriyorum.

⭐️Ruhumun, zihnimin, kalbimin acıyla bütünleştiği her bir zerresinin şu andan itibaren iyileşmesine ve şifayla bütünleşmesine izin veriyorum.

⭐️Sistemimde alan açılmasına izin veriyorum.

⭐️Almanın acizlik, çaresizlik, güçsüzlük olmadığını biliyorum.

⭐️Ben her daim keyifle, kolaylıkla yaşamdan, yaşamın nimetlerini alabilirim.

⭐️İltifatları kolayca kabul edebilir ve kendimi tatminkâr hissedebilirim.

⭐️Kendimle sevgi dolu bir ilişkim var.

⭐️Kendimi güvende hissedebilirim.

⭐️Yaşamdan güven hislerini alabilirim.

⭐️Ben huzurluyum, neşeliyim, keyifliyim.

⭐️Tüm hücrelerimde huzuru hissedebilirim.

⭐️Kendi alanımı dış etkenlere karşı nasıl koruyacağımı biliyorum.

⭐️Yeteneklerimi, yaratıcı gücümü ortaya keyifle, kolaylıkla çıkarabilirim.

⭐️Ben yaşamda her daim, her şart ve koşulda keyifle, kolaylıkla desteklenirim.

⭐️Yaşamdaki güzelliklere kendimi açıyorum.

Oldu, oldu, oldu.

Seçim, yaratır 🙏🏻

🗝Hayatımda yeni fırsatlar ve muhteşem olasılıklar oluşturacak bilinç durumuna gelmeyi ve bu bilinç durumunu kolaylıkla korumayı SEÇİYORUM.

🗝DNA ve hücresel düzeyde mümkün olan en iyi şekilde gençleşmeyi, yenilenmeyi, sağlıklı hale gelmeyi, fiziksel olarak güzelleşmeyi ve canlanmayı SEÇİYORUM.

🗝Kendimi iyi ve güzel şeylere açıyorum.

🗝Bolluğu bereketi şansı yeni fırsatları ve harika olasılıkları hayatıma çekiyorum.

🗝Hayata neşe ile gülümsemeyi SEÇİYORUM.

🗝Bugün kendimi görmeyi kendimi sevmeyi kendimi olduğum gibi sevmeyi SEÇİYORUM.

🗝Hayatın tümünün bana kolaylık, Neşe ve ihtişamla gelebilmesi için başka daha neler mümkün?

🗝Tüm yaşamımı şekillendirecek güç benim seçimlerimde

🗝Seçimlerimle yaşamımı oluşturuyorum.

🗝Bu günün bolluğunu bereketini, hediyelerini, ışığını, sürprizlerini ve bana getirdiklerini sevgiyle kucaklıyorum.

Şifa oldu 🙏🏻

HER GÜN KENDİNİZE TELKİN VERİN!

"Her şey yolunda."

"Her an yenileniyorum."

"Hayatta her şeyin ‌ bir alternatifi var,”

"Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum."

"Kendime huzurlu olma hakkını veriyorum. Her an huzurdayım."

"Kendime rahatlama izni veriyorum ve kendimi serbest bırakıyorum.

Şu andan itibaren yaşamın akışına güvenmeyi seçiyorum."

"Kendimi diğer herkesten ve herkesi de kendimden özgür bırakıyorum ve ben özgür olmayı seçiyorum."

“Hayatım bundan daha iyi nasıl olur? Çok mutlu, çok huzurlu, çok zengin olabilmem için Başka neler mümkün? “

EVET EVET EVET

VE ÖYLE DE OLDU

ŞÜKÜRLER OLSUN …

Ses kaydı yaparak gece dinlemeniz çok etkili olacaktır. Bilinçaltının iyice kabule geçmesi için 90 gün yapılması tavsiye edilir.

Bolluk bereket para ile ilgili olumlama

Evren daima en yüce ve en iyi şekilde, benim daimi mutluluğum için helal parayı kolaylıkla, her yönden hayatıma akıtır.

Helal para bana artarak, çoğalarak her yönden gelir.

Bolluk ve bereketin sonsuzluğunu yaşıyorum.

Başarı afirmasyonları

Her şey yoluna giriyor.
Kendime güveniyorum.

Yeteneklerimin farkındayım.
Başarılıyım
Benim özgüvenim yüksektir
Yüce yaratıcının özgüven tanımını biliyorum.

İNSANLARIN NEGATİF ENERJİSİNDEN KENDİ ALANIMIZI KORUMAYA ALMAK İÇİN

1. Ayetel Kürsi okuyunuz. “hıfzıhüma ve hüvel aliyyül azim” kısmını 3 veya 7 kez okuyunuz.

2. Suya ayetel kürsü okuyup, Sirke ve limon katıp içebilirsiniz.

Evinizi korumaya almak için ise; beyaz adaçayı veya üzerlik otu tütsüsü yakabilirsiniz.

“Evime ve bedenime birikmiş olan negatif enerjiyi, negatif varlıkları geldiği yere geri gönderiyorum, arınıyorum ve şifalanıyorum. Oluşan boşluklara Yaradanın koşulsuz şifasını yerleştirmeye niyet ediyorum” diyebilirsiniz.

Eviniz için yine, Bakara Suresini açabilirsiniz. Alan temizliği için çok güçlü bir frekansa sahiptir.

Atalar çalışması

Derin bir meditatif hale geçip;

Atalarımdan gelen tüm olumsuz ah, lanet, bedduaların iptal olup çözülmesi, üç seviyemden iptal olup, 4. seviyemden çözülmesine niyet ediyorum oluşan boşlukların yerine yaradanın ilahi şifası ve nurunun yüklenmesini talep ediyorum.

Para bilincinizin genişlemesi için aşağıda ki cümleleri 1 kere yazıp başucunuza koyup her gün okuyabilirsiniz…

💰💰💰
Ben ( tam adınızı yazın), bugün para ile yeni bir ilişkiye başlıyorum.

Bugünden itibaren para ile daha samimi, sıcak ve neşeli bir ilişki seçiyorum.

Para hayatıma katkı dolu şeyler getiriyor.

Para benim için saf ve temizdir.

Refahı , parayı ,bolluk ve bereketi, zenginliği hak ediyorum.

Para benim dostumdur.

Para ve başarı şimdi burada bana eşlik ediyor.

Evrendeki tüm zengiliği ve bereketi almaya hazırım.

Benimde payıma zenginlik düşüyor.

Şükürler olsun artık farkındayım

Ben parayım.

Ben gücüm.

Ben farkındalığım.

Ben kontrolüm.

Ben refahım.

Ben bolluk ve bereketim.

İlişkilerde Korkuları Dönüştürme

Acı çekme korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.hayat güzel.Hayattan zevk alıyorum.

Acizlik korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.hayat güzel.Hayattan zevk alıyorum.

Ayrılık korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.hayat güzel.Hayattan zevk alıyorum.

Aldatılma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkım ve ben sadakatliyiz.

Başarısızlık korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkta ve işte başarılıyım.

Bırakılma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkımla mutluyum.

Değersizlik korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkımda ben de değerliyiz.

Güvensizlik korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Kendime ve aşkıma güveniyorum.

Kaybetme korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkımla güvendeyim.Aşkta huzurluyum.

Kandırılma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Hayat güzel.Hayattan zevk alıyorum.

Reddedilme korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşka güvenle adım atıyorum.

Sevilmeme korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Seviyor, seviliyorum.

Yalnızlık korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkım her an benimle.

Yetersizlik korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkta ve işte yeterli ve yetkinim.

Suçlanma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşkım beni doğru anlıyor ve olduğum gibi kabul ediyor.

Aşağılanma korkumu biliyor ve kabul ediyorum, şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum.Aşk beni yüceltiyor, değer katıyor.

👑Hangi soru var hiç sormadığım sormayı aklımdan bile geçirmediğim ki sormuş olsam bana hiç aklıma dahi gelmeyen mutluluk, neşe,sihir, servet, bolluk, ihtişam, eğlence kapılarını sonsuza kadar açardı? O sorunun ta kendisi olacak ben kim ve ne olabilirim?

👑Ben ve bedenim hayat boyu aradığım hep dışarda aradığım için hiç bulamadığım hazinenin benim içimde olduğunu alıp kabul etsem kendime onu bir armağan olarak vermeyi seçsem tüm molekülerim nasıl bir ışıltıyla titreşir hayatım nasıl değişirdi?

👑Bundan daha iyi nasıl olurum? Bundan daha neşeli, daha zengin, daha coşkulu, daha ışıl ışıl, daha katkılı, daha eğlenceli, daha huzurlu, daha barışık nasıl olurum?

ENERJİMİZ DÜŞTÜĞÜNDE

Enerjim çok düşük hiçbir şey yapmak istemiyorum diyorsan;

Eğer bu sorun biyolojik bir durum kaynaklı değil de psikolojikse ve çok sık oluyorsa, kendi sesini telefona kaydet ve ihtiyacın olduğunda dinle.

Bilinçaltımız bizim sesimizi emir kabul eder, özellikle çok sık duyduğu cümleleri hemen dosya dolabının en üstlerine yerleştirir ve hayatımıza çeker. (Burada şuna da dikkat çekeyim tekrar, neye odaklanırsanız hayatımıza onu çekeriz. Aman dikkat!)

Günün herhangi bir saatinde sesli veya sessiz, odaklanarak şu cümleleri söyle lütfen. (Enerjiniz hafifleyene kadar yapabilirsiniz)

“Enerjimi verdiğim her yerden ve herkesten geri alıyorum.

Benden izinsiz bir şekilde kullanan herkesten ve her şeyden kanallığımı kapatıp, onlara verdiğimi alıp, benim enerjimi düşüren herkesten, her şeyin enerjisini de onlara geri yolluyorum.

Başka insanlarda yerleşmiş ve kalmış enerjilerimi olduğu yerden şimdi geri çağırıyorum. Gücümü tekrar alanıma davet ediyorum. Benim enerjimi düşüren ve alanıma yerleşmiş başkalarının enerjilerini de şifa ekleyip onlara geri gönderiyorum.

Şifalandım şükürler olsun..

SÖZ VERİYORUM

Yapmanız gereken bir işi sürekli erteliyorsanız lütfen şu cümleyi kurun;

“Söz veriyorum ………(ertelediğiniz iş) bugün yapacağım”

Söz veriyorum demek ve niyet etmek beyin için emirdir. Yine ertelemeye çalışsanız bile sizi ayağa kaldırıp o işi mutlaka yaptırır.

Şifa olsun ♥️

ŞİFA

Bedenimizdeki hücreler zihnimizin söylediği her şeye tepki verir.

Negatif düşünceler bağışıklık sistemimizi çökertir.

Şifa veren düşünceler ise fiziksel ve ruhsal olarak bizi iyileştirir.

Şifa veren düşünceler nelerdir?
1. Hak ediyorum!

Ben hayatımda mutluluğu, bolluğu, sevgiyi ve sağlıklı olmayı hak ediyorum.

2. Kabul ediyorum!

Zor durumlardan dersler çıkarmayı ve öğrenmeyi kabul ediyorum.
3. İzin veriyorum!

Güzelliklere, neşeli olmaya, gelen iyilikleri almaya izin veriyorum.

4. Seviyorum!

Hayatı karanlık ve aydınlık yanlarıyla, insanları karanlık ve aydınlık yanlarıyla, kendimi karanlık ve aydınlık yanlarımla seviyorum ve kabul ediyorum.
5. Seçiyorum!

Benim için doğru olanı, içimi aydınlatanı, huzur vereni, yolumu kolaylaştıranı seçiyorum.

6. Affediyorum!

Geçmişi bir yük olarak taşımamak için kendimi özgürleştirmek için kalbimi yormamak için affediyorum.

7. Davet ediyorum!

Hayatıma daha fazla bilgeliği, anlayışı, eğlenceyi, seyahati, yeni dostlukları, heyecan verici deneyimleri davet ediyorum.

8. Şükrediyorum!

Görebildiğim ve henüz göremediğim tüm iyilik ve güzelliklere şükrediyorum.

9. Serbest bırakıyorum!

Gitmesi gerekenleri, bitmesi gerekenleri, süresi dolanları yenilere yer açılması için serbest bırakıyorum.

10. İnanıyorum!

Mucizelere, korunduğuma, sadece doğru olanın hayatıma geldiğine ve doğru olmayanın kendiliğinden gittiğine inanıyorum.

Bedenim, bedenimdeki hücreler, organlarım bu şifa veren düşünceler doğrultusunda şifa bulacaktır.

Buna derinden inanıyorum ve kabul ediyorum.

Başımıza gelen bir çok olumsuz durumun temelinde değersizlik yatıyor.

Ben her şeyin en güzelini hak ediyorum yazarak evimin salonuna astım. Gözün sık gördüğü her şeyi bilinçaltı hayatımıza aktarır.

Ve hayatlarında tıkanma ve tekrarlayan döngülere bakıldığında hep temelinde değersizlik duygumuz ve iyi şeyleri hak etmediğimiz inancı çıkıyor. Yukarıdaki cümleleri inanarak okuyun. Her gün okuyun. Bakın hayatınıza nasıl güzellikler kolaylıkla giriyor.

Geri
Üst Alt