Yolu uzatmışsınYaparım dediysem yaparım. Gidiyorumda çok sıcak be. Şu sıcakta dışarda olan tek akıllı benim.
![]()

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Yolu uzatmışsınYaparım dediysem yaparım. Gidiyorumda çok sıcak be. Şu sıcakta dışarda olan tek akıllı benim.
![]()
Yok aradan çıktım diğer yerden gelmedim. Gölge yerler daha iyi ajdjdkdkd.Yolu uzatmışsın![]()
Dümdüz gitsen o dönüşler olmazdı.. Bana diyon hep yolu uzatıyon diye.. Aha şekil A tek başına pek de kestirme değilmişsinYok aradan çıktım diğer yerden gelmedim. Gölge yerler daha iyi ajdjdkdkd.
Lan yok bi ara sokaktan girdim ne uzatması aynı hesap sen sus ahahahah.Dümdüz gitsen o dönüşler olmazdı.. Bana diyon hep yolu uzatıyon diye.. Aha şekil A tek başına pek de kestirme değilmişsin
Tamam iki bira 4 parlamentLan yok bi ara sokaktan girdim ne uzatması aynı hesap sen sus ahahahah.
Hee hee. 4 parlamenti alırım anca sus geldim işim mühim uğraşamam senle ajsjdkdkdld.Tamam iki bira 4 parlament
Değmez bugün resmi tatil açık olan yerin hayrını görmedim ben.. Açlarla iş yapılmazHee hee. 4 parlamenti alırım anca sus geldim işim mühim uğraşamam senle ajsjdkdkdld.
Lan resmi tatilden banane evine gidiyom ben. Kankam değil mi haberi var 2 kahve içeceğük.Değmez bugün resmi tatil açık olan yerin hayrını görmedim ben.. Açlarla iş yapılmaz
Şerefsiz benim önemli işimden sonra peydah oldular .. Öyle kankanınLan resmi tatilden banane evine gidiyom ben. Kankam değil mi haberi var 2 kahve içeceğük.![]()
Şaka maka gangster'ine kadar dost biriktirmişim onu anladım şimdi.Şerefsiz benim önemli işimden sonra peydah oldular .. Öyle kankanın
Kızlar kızlar gelem mi kayfenizden içem miiŞaka maka gangster'ine kadar dost biriktirmişim onu anladım şimdi.Şu işimizi bi halledek bitsinde, başka zamanda diğerini hallederiz.
Bu Eda seni hiç sevmiyor ha sorarken bile laf sokuyor jejdkdkdodkfo.Kızlar kızlar gelem mi kayfenizden içem mii
İban atsın sever.. Olim benimle dertleri ne mkBu Eda seni hiç sevmiyor ha sorarken bile laf sokuyor jejdkdkdodkfo.
Çok laf sokuyormuşsun aslında bu doğruları şak diye heryerde söylüyon demek de yarası olan gocunuyor kendinede dedim inkar etmiyor her doğru her yerde söylenmezmiş biz söyleriz dedim.İban atsın sever.. Olim benimle dertleri ne mk
Tanımam onu tanıyanlar öyle diyor ben değil bananeÇok laf sokuyormuşsun aslında bu doğruları şak diye heryerde söylüyon demek de yarası olan gocunuyor kendinede dedim inkar etmiyor her doğru her yerde söylenmezmiş biz söyleriz dedim.asjdjdkdkd