Yapma bana numara
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Neydi o öyle kapkaranlık havalarGünaydın sabahçılar oooh en sevdiğim havalar günlük güneşlik![]()
Benim içimde kararıyor sıcak hava mutluluk veriyor bana napalım terleyen günde iki kez duş alsın yaniNeydi o öyle kapkaranlık havalar
Valla ayni fikirdeyimBenim içimde kararıyor sıcak hava mutluluk veriyor bana napalım terleyen günde iki kez duş alsın yani
Benim küçükken kedi ile bi tırmalanma olayım oldu.Karşı komşumla aynı yaşta olmak ne güzel, kafalarda uyuşuyorsa direkt kankasın.Dün ben birşeyler vermiştim oda tabağı boş vermeyim diye börek çörek yapıp verdi. Bu kültürü yaşatan bi biz mi kaldık ne sjdjdkfkfk. Tek sorunumuz kedi fobisi, geçen kapıyı çaldım açınca evine attım benim kediyi oda kendini benim eve attı kaçtı.
Dedim bunlar 2 tane ya diğeride evde deyince bu sefer asansöre kaçtı. Neslihan nolur al onu çok korkuyorum diyor kıyamam ya.
Bende az değilmişim skdmdkfkf. En son bayramda Ankara'dan kuzenim geldi 2 tane küçük çocuğu var hayvanları aşırı seviyorlar daha 3 yaşındalar. Benim kedileri sevmeye gelecekler. Kızı içeri girdiremedim senden birtanede karşımda var zaten gir şuraya deyip koluma girdi sağa sola bakarak içeri giriyor.
Çocuklar kedilerle oynuyor birtaneside koltuğun altından gelip bunun ayağına patisiyle dokundu sen misin dokunan. Bir çıldırdı bağırıyor ayağıma dokundu diye koltuğa çıktı tepiniyor sanki fare var.
Bu kedi fobisi nasıl birşey abi ya valla aklım almıyor kedi lan kedi sanki pitbull besliyok.
Gerçi köpeklerden korkmuyor seviyor onları sadece kediler sıkıntı.
![]()
İkisinede sordum komşum küçükken yaşamış tırmalanma ne yapsam aşamadı ondan yeter artık lan diye attım.Benim küçükken kedi ile bi tırmalanma olayım oldu.O yüzden birkaç yıl öncesine kadar kedilerden çok korkuyordum. Yani daha önce yaşadığı bir şeyden dolayı olabilir. Dayımların kedisi vardı, o yanıma gelince ben korkudan hep kalkardım, sonra yavaş yavaş alışmaya başladım. O korkumu yendim, şimdi de kedi görünce çıldırıyorum, ama sevmek için.
Birden öyle ani şeyler yerine yavaş yavaş yanaştırsan geçer o.
![]()
Üstüne atarsan alışamaz zaten ahahahahaha. Beni görsen nasıl korkardım, sonradan sevmeye başlayınca kendime şaşırmıştım. İyi ki aştım onu diyorum.İkisinede sordum komşum küçükken yaşamış tırmalanma ne yapsam aşamadı ondan yeter artık lan diye attım.Kuzene gelince o zaten manyak onunki yaşanmışlık değil hayali ya tırmalarsa ya üzerime atlarsa korkusu ahahahah.
![]()