Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Yaşlandın pis yaşlıYaşlandım huyları var.. Diğer foruma elim varmıyor çile geliyor niye ki
Lan sorma çok pahalı geldi jfldkfBen seviyorum diye gitmiş pringles almış. Ben o paraya kaç tane cips alırdım.ajsbdkskdl
Kızıncada senin için aldım diye sıvışıyon, sanki ben al dedim.Lan sorma çok pahalı geldi jfldkf
E ben yemiyom ki kediler için aldımKızıncada senin için aldım diye sıvışıyon, sanki ben al dedim.![]()
Nası çok sıcak geçmedi 36'dan aşağısını görmedik buradaHaziran çok sıcak geçmedi son 2 ayıda atlatırsak tamamdır.![]()
Eski haziranlara nazaran çok aşırı değil ya. Genel olarak hissedilen 40 rahat oluyordu haziran boyunca. Geceleri soğuk oluyor burası rahat yatıyoruz. Gündüzleride iyi ceyran yaptımı serin oluyor.Nası çok sıcak geçmedi 36'dan aşağısını görmedik burada![]()
Geceleri burası da soğuk ama böyle hafif yani. Bu ani değişimler yüzünden baş ağrım geçmiyor.Eski haziranlara nazaran çok aşırı değil ya. Genel olarak hissedilen 40 rahat oluyordu haziran boyunca. Geceleri soğuk oluyor burası rahat yatıyoruz. Gündüzleride iyi ceyran yaptımı serin oluyor.![]()
Hee bende grip oldum 3 gün sürdü.Geceleri burası da soğuk ama böyle hafif yani. Bu ani değişimler yüzünden baş ağrım geçmiyor.![]()
ben 1 aydır çekiyorum gerilim tipi baş ağrısıymış adı migrene benziyor azalıyor ama tamamen bitmiyor.Hee bende grip oldum 3 gün sürdü.![]()