Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Bugün hasandağı'nın orayı yaktılar. Şimdi balkona çıktım alevler gözükmeye başlamış çok rüzgar var hâlâ söndürülemedi. :(

Komandolar yakmıştır bir haftadır nöbetteler ben anlamıyorum gösteriş yapıyorlar icraat yok o zamanda demiştim

Yine dayanamadı laptopu bana verdi zorla. :T:
Yahu arkadaş ben çocukluğumdan beri ingiliz klavyesine alışkın bir insanım.
Noktaya bastım mı Ç çıkarır, virgüle bastım mı Ö, noktalı virgüle( ; ) bastım mı Ş vs. Ben bunlara alışkınım gözü kapalı yazarım.
20 seneyi aşkın bir süredir hiç türkçe klavyeli pc kullanmadım sırf bu yüzden pc alacaksam İngiltere'den alır getiririm.
Yazarken hiç klavyeye bakmadan yazan biri olarak elim ç, ö, ş vb harfleri yazarken noktaya virgüle gidiyor ve nokta virgül olarak çıkarıyor fdkghdfjlhfd.
Türkçe karakterleri yazarken resmen nerde diye bakıyorum ben buna hayatta alışamam bakmadan ffff. :T:
Sırf bunu kullanacam diye kendi laptoplarımı kaldırdım. :Z:
Siz bunu nasıl kullanıyorsunuz ya dkfhgdfh.
Bunları yazarken bile bakmadan yazdığım her türkçe karakteri bakarak düzelttim resmen. :D
Çıldıracam imdat ya :yokartık;klfdjhdlkfhjd.

Yine dayanamadı laptopu bana verdi zorla. :T:
Yahu arkadaş ben çocukluğumdan beri ingiliz klavyesine alışkın bir insanım.
Noktaya bastım mı Ç çıkarır, virgüle bastım mı Ö, noktalı virgüle( ; ) bastım mı Ş vs. Ben bunlara alışkınım gözü kapalı yazarım.
20 seneyi aşkın bir süredir hiç türkçe klavyeli pc kullanmadım sırf bu yüzden pc alacaksam İngiltere'den alır getiririm.
Yazarken hiç klavyeye bakmadan yazan biri olarak elim ç, ö, ş vb harfleri yazarken noktaya virgüle gidiyor ve nokta virgül olarak çıkarıyor fdkghdfjlhfd.
Türkçe karakterleri yazarken resmen nerde diye bakıyorum ben buna hayatta alışamam bakmadan ffff. :T:
Sırf bunu kullanacam diye kendi laptoplarımı kaldırdım. :Z:
Siz bunu nasıl kullanıyorsunuz ya dkfhgdfh.
Bunları yazarken bile bakmadan yazdığım her türkçe karakteri bakarak düzelttim resmen. :D
Çıldıracam imdat ya :yokartık;klfdjhdlkfhjd.
Hava basma kadın hava basma ben hiç mekap marka benim diyom mu

Geri
Üst Alt