Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Aşkilok plan yapmadık.. Hoş plan sevmem ben ama biz karar verdik saati ayarladık ettik.. Ee eve geldik tek kelime etmedik napcaz olim biz orda ? Ben deniz meniz neyse de sonra ne olacak? Ordan tarsus a geçip gemi ile yurtdışı yapak mı vizesiz yerlere? Gelmeyek lan bir daha33 derece + %67 nem. Söve söve geri geleceğime eminim. Zaten esmerim denizde iyice kararacam.![]()
Kafa nereye biz oraya boşver ben iyi biliyorum oraları gezeriz baya.Aşkilok plan yapmadık.. Hoş plan sevmem ben ama biz karar verdik saati ayarladık ettik.. Ee eve geldik tek kelime etmedik napcaz olim biz orda ? Ben deniz meniz neyse de sonra ne olacak? Ordan tarsus a geçip gemi ile yurtdışı yapak mı vizesiz yerlere? Gelmeyek lan bir daha
Kam tu GaziantepBu gece niyetlendik yarın gece gidiyoz. Mersin beni tanıyacaksın!! Beyaz donumu hazırladım sana geliyorum !!! Şıp şıp şip gulu gulu tuzlu su hastasıyız dedeee
Buraya da gelinİstersen fizana git yine geliriz dert ettiğin şeye bak.![]()
Antepe gitmeyi çok istiyorum zaten görmeyi, birde alışveriş yapmayı.Buraya da gelin![]()
Biz her yere gideriz aslanım sen hep hazır ol salça olma antep salçası alırık adsfasdfgKam tu Gaziantep
İnşallahAntepe gitmeyi çok istiyorum zaten görmeyi, birde alışveriş yapmayı.Birgün geleceğiz elbet.
![]()
Gözünü açarım ben senin orda sen kocana takıl .. Kocan nagi sen kullanici pasammBuranın sıcağını bile çekemiyorum ben.