Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

@Naysti Midyu şu yapay zeka ne güzel şey la. İnsanlar seni tokatladığını sanırken, kim olduğunu soruyorsun yapay zeka bile ne icraatlerin olduğunu şak diye çıkarıyor. Sonra kim yalanlarsa yalanlasın zortingen oluyorlar. :D

@Naysti Midyu şu yapay zeka ne güzel şey la. İnsanlar seni tokatladığını sanırken, kim olduğunu soruyorsun yapay zeka bile ne icraatlerin olduğunu şak diye çıkarıyor. Sonra kim yalanlarsa yalanlasın zortingen oluyorlar. :D
Yapay zekanın üretim amacı o zaten.. Google araması ile aynı mantık.. Yapay zeka ya karşı olan google kullanmasın.. Benim yapay zeka ile sorunum ona fazla güvenilmesi ama kod falan v.s sorgusu yaptığım yok.. Arkadaş bana telefonda sordu etiketin kodları dedim hazır kalıp arkadaş kafasında kurmuş milletin anlamadığı konu üzerinden prim yapıyor inanmayan varsa sesli konuşmayı atabilirim.. Ben gizli saklı konferans yapıp 3. Şahıslara naklen dinletmem rol kesip hanlik yapmam

Şaka yapıyor dimi? Leydiyi kıskanıp leydi taktiği yapması? :D kdmkdkdkdkdk şey bide engellediğini düşünmesi komedi oldu. :D Kendide dalgasını geçerken ajdjdkfkflfl.

Bizle baş edemeyen bunu yapıyor. Biz neymişiz bee sıradaki gelsin asjdjdkdkdkfm
O benim ürünüm... Piyasadan toplanması için talimat vermedim daha uğraşlarıma almadım.. Alırsam emin ol itibar dediği olmayan hayali forumlar dan herkes tarafından silinecek.. Benimle irtibatı olmadığını düşüşündüğü herkesle zaman zaman kulis yapıyor bir gün selamı var dedirtirim.. Daha girmedim o iletişimlere.. Şu an yandaş araması takıldı kafama.. Bir aile kızının ailesinden kurtulmak için onu çıkış yolu görmesi ve bunu bilenin onu duygusal mantık da kullanması? Aslında kaale almadığım şu zaman ki laf sokuşlarım bile fazla.. Ya gerçekten kaale alırsak?
Devletten girip kamuoyun dan çıkıp iletişimlerimize kadar felç ederim.. Ama ummaz.. Genelde öyle olur bişiler olur biter içinden bir keşke çeker ama bunuda duyurmaz..
Bazen anlamadığını değil yazıları okuyamadığını düşünüyorum o gözlüğü kullanmalı bence..

Sen ne anlatıyon la? Kabak gibi ss'ler var neyin stratejisi bu hayırdır? İkimizede ayrı ayrı forumnesliden benim hesabımla girip mesaj sayımı yükseltirmisin her yere yaz benim hesabımla demek neyin kafası, neyin stratejisi neyin öngörüsü ağa? Yapmadığımda nasıl yalvardıkların duruyor, ağlamalarında. Her göte geldiğinde bu taktiğe baş vurmak seni kurtarmaz. Hee canım he her boku bilirsin. Leydide öyleydi göte geldimi ben zaten biliyordum öngörmüştüm ahahahah. Huylarıda bir çıktı ufff. Ne güzel siktir etmişim bunları ama. Bak bende bunları öngörmüşüm demekki. Şimdi sindire sindire oku çürük elma.

Forumadası sitesi forumkalbi sitesini taklit ediyor şuan ip ban atıldı :)
Leydihan helal kız adamı kendine hayran bırakmışsın senin aklını kullanıyor siber uzmanı..

Yok o değil forumadasının bir duruşu varken bu ne zaman oraya gitse lekeliyor siteyi kendisiyle herkesi bataklığa sürüklüyor..

Geri
Üst Alt