Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Forumtagram Anlık

Her çarşamba, pazar yerimizde kadınlar evde yaptıklarını satmaya getirir. Bende her çarşamba gider muhakkak birşeyler alırım tanıdığım kişilerde var. Canım istesede bazen evde yapmaya o kadar üşeniyorumki iyi oluyor böyle. Hem bana yarıyor hem onlara. (:

TWjnbR.jpg

TWjc3y.jpg

TWjz5Z.jpg

TWwZux.jpg

TWwm3F.jpg

Bugün vali gelecekmiş bide şansıma baya kalabalıktı. :D Çoğu kişi aldıklarını oturup yiyordu kapanışıda bununla yapalım. :p

TWwj51.jpg

Kadınlar kermes adı altında yaptıklarını satıyorlar bende tanıdıklarımdan aldığım oluyor. Pazar yerinde de iyi fikirmiş aslında ne güzel şeyler yapmışlar.Bol kazançları olur inşallah.

Sabah, kalk hatun kahvaltıya gidek dedi. Bende sanıyorum ki serpme kahvaltıya falan götürecek. Yarım saat dolanmanın sonucunda aha bu. Yiyemedimde zaten yarısı kaldı. :Z: Sonrada beni, sen seversin diye redbulla tavladığını sanıyor. :Z:

TTWK2F.jpg

Sabah, kalk hatun kahvaltıya gidek dedi. Bende sanıyorum ki serpme kahvaltıya falan götürecek. Yarım saat dolanmanın sonucunda aha bu. Yiyemedimde zaten yarısı kaldı. :Z: Sonrada beni, sen seversin diye redbulla tavladığını sanıyor. :Z:

TTWK2F.jpg
Özlemişim la ..
Serpme kahvaltı kafeler düğün salonu gibi bana fazla lüks.. İstanbul da normal ama aksarayı ben köy olarak gördüğüm den lüks yerler bana yapmacık geliyor..

Özlemişim la ..
Serpme kahvaltı kafeler düğün salonu gibi bana fazla lüks.. İstanbul da normal ama aksarayı ben köy olarak gördüğüm den lüks yerler bana yapmacık geliyor..
TTWOp3.jpg

Hatırlatayım canım en zengini biziz, daha lüks yerler yapmacık geliyor diyor aksjdjdkd. Buralar bu yüzden çok lüks işte. Köy şehir fark etmez bu lüks hayatı biz seçtik akdjdkdk.

Geri
Üst Alt