Catherine Katılım 4 ay 14 gün Mesajlar 1,405 Tepkime puanı 405 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:48 da #1,101 Mutluluğum belki de şundan ileri geliyor; bende olanlara seviniyor ve şükrediyorum, olmayanların üzerine de düşmüyorum.
Mutluluğum belki de şundan ileri geliyor; bende olanlara seviniyor ve şükrediyorum, olmayanların üzerine de düşmüyorum.
Catherine Katılım 4 ay 14 gün Mesajlar 1,405 Tepkime puanı 405 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:49 da #1,102 İnsan sıkı tutmalı yüreğini; çünkü gitmesine izin verirse, çok geçmeden aklı da gider peşinden.
Catherine Katılım 4 ay 14 gün Mesajlar 1,405 Tepkime puanı 405 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:49 da #1,103 Akıttığın gözyaşlarını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki nankörlük; zayıf insanların işidir.
Akıttığın gözyaşlarını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki nankörlük; zayıf insanların işidir.
Catherine Katılım 4 ay 14 gün Mesajlar 1,405 Tepkime puanı 405 Konum Pastırma Diyarından.. Dün 20:50 da #1,104 Kimse bir başkasını yargılayabilecek kadar kusursuz değildir ama bazıları kendinde bu hakkı görebilecek kadar hadsizdir.
Kimse bir başkasını yargılayabilecek kadar kusursuz değildir ama bazıları kendinde bu hakkı görebilecek kadar hadsizdir.