Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Arkadaşlar forumda tanıştım evlendim nasıl bir hayatım olur sizce ne yapmalıyım?

Lineer

Vasy
Amacına ulaşan görev bitmiştir.. Reel hayatına dön kendi hayatını yapılandır eşinle plan yap yoluna bak...

Ters psi psi:

Forumda kanlı çarşaf paylaş ( akıla neler geliyor )
Forumda ilk gün dahi performans sergile
Forumlar da diğer kız alternatifi ara biri elinde zaten
Nasıl olsa forumda tanıştık bile isteye geldin ben buyum de şerefsizliğe devam et

Bu ikiside başlığına cevap yavrum..

Eşini fazla paslama ağız sulandırır her yer kurt değil çakal barındırır

Forumdan doğru insanı bulursan çok güzel bence. Kafalar uyuşuyorsa her gün çocuklar gibi eğlenebiliyorsanız evlilik hiç yıpranmıyor ilk gün gibi taze kalıyor. Sevgi, aşk varsa gerçekten mutlusun insan hiç yaşlanmaz. :rolleyes:

Forumdan doğru insanı bulursan çok güzel bence. Kafalar uyuşuyorsa her gün çocuklar gibi eğlenebiliyorsanız evlilik hiç yıpranmıyor ilk gün gibi taze kalıyor. Sevgi, aşk varsa gerçekten mutlusun insan hiç yaşlanmaz. :rolleyes:
Forum yada diğerleri farkı yok ki iletişim aracı bunlar zaten..
Töbe yarabbi gitti gidene ağır oldu gibi :yan;
Yok kimseye bişey değil .. Eski forum ortamları aklıma geldi

Ters psi psisi TERS PSİKLOJİ bunu da açıklayalım da anlamıyor vatandaşlar..

Gerizekalının biri vardı böyle yapan evet ondan sonra çok sürmemişti evliliği. Cahillikleriyle övünenlerde var insan diye geziyorlar.
Reels video önüme çıkarsa atarım bu konuyu yanlış anlayacaklar anladılar da ama edepsiz değilim herkeste sosyal medya var kanlı çarşaf tepkisini veren insanları görmeyen mallar videolara tutulur kalır.. İnce görmek lazım bazen

Geri
Üst Alt