Telden girince incelemiyorum görünce direkt konuya atladım ben sağol.Arkadaş koreli konumu çevirdim kore yazıyor @Destina![]()

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Telden girince incelemiyorum görünce direkt konuya atladım ben sağol.Arkadaş koreli konumu çevirdim kore yazıyor @Destina![]()
Daha önce gelseydi o gün yazardık.Ben hep haklıyım jdndkdjd.
@Tupac doğru diyor hepiniz bugünü mü beklediniz konuşmak için ahahah.
Ben böyle heves görmedim şunlara bak.
Japon, Kore, Çin bunların üçüde aynı bana göre milletleride aynı dilleride aynı geliyor kdnfkfkf.
Biri çin diyor diğerleri yok kore diyor.
Adını bile etiketliyemediğim arkadaş hoş geldin.İngilizce bilsen anlaşırdık ama bilmek zorunda değilsin tabi. O yüzden dilin önemi yok her şekilde anlaşılır. Sen bizim yazıları Türkçe'ye çevirirsin bizde senin yazıları Korece'ye (Eminsiniz dimi la korece.
) bu şekilde anlaşırız.
O kadar yabancı üye oluyor yazmıyor bak koreli arkadaş yazdı koreliler başka canım.Dizilerinizin hayranıyım kdkfkfkf.
![]()
Kendi dilime çevirerek kullanıyorum demiş ya siteyi çevirmiş herhalde gelince öğreniriz kdkdkdldYa aklıma şey takıldı, nasıl tanışma alanını bulup konu açtı?![]()
Koreli hatun geldi ya şimdi, acaba Yunan ya da İtalyan bir erko da gelir mi? jdhdjdkhdhKendi dilime çevirerek kullanıyorum demiş ya siteyi çevirmiş herhalde gelince öğreniriz kdkdkdld
Ayıp ayıp misafir gelmiş suçlu gibi dalgacı davranmayınYa aklıma şey takıldı, nasıl tanışma alanını bulup konu açtı?![]()
Bende çok seviyorum ama hep aynı kişiler oynuyor aktörleri değişselerBen hep haklıyım jdndkdjd.
@Tupac doğru diyor hepiniz bugünü mü beklediniz konuşmak için ahahah.
Ben böyle heves görmedim şunlara bak.
Japon, Kore, Çin bunların üçüde aynı bana göre milletleride aynı dilleride aynı geliyor kdnfkfkf.
Biri çin diyor diğerleri yok kore diyor.
Adını bile etiketliyemediğim arkadaş hoş geldin.İngilizce bilsen anlaşırdık ama bilmek zorunda değilsin tabi. O yüzden dilin önemi yok her şekilde anlaşılır. Sen bizim yazıları Türkçe'ye çevirirsin bizde senin yazıları Korece'ye (Eminsiniz dimi la korece.
) bu şekilde anlaşırız.
O kadar yabancı üye oluyor yazmıyor bak koreli arkadaş yazdı koreliler başka canım.Dizilerinizin hayranıyım kdkfkfkf.
![]()
Global bir siteyiz her ülkeden gelebilir. Zaten geliyorlar üye oluyorlar sadece yazmıyorlar. Hepside gerçek kişi. Anlaşılan kimse çeviriyle uğraşmıyor ondan.Koreli hatun geldi ya şimdi, acaba Yunan ya da İtalyan bir erko da gelir mi? jdhdjdkhdh
Kimin hayranı çoksa o oynuyor her dizide anlaşılan.Bende çok seviyorum ama hep aynı kişiler oynuyor aktörleri değişseler![]()
Ya dalga geçmedim ki merak ettim..Ayıp ayıp misafir gelmiş suçlu gibi dalgacı davranmayın
Belki de japon. Kore'yi kim dedi.Ben spam kurtulmuş dile gelmiş diyorum.. Ama meskene çok gelirdi reklam olarak spam olunca görünmez konu çıkardı kore diyoruz ama tokyo çıkıyor konum
Translate yazdım ya koreceye çevirdiBelki de japon. Kore'yi kim dedi.
En son Çinli çıkacak![]()
Ya dalga geçmedim ki merak ettim..
Özür dilerim bacım yanlış anlama jdhdjd
Japonya da yaşanan Korece bilen Çinli. JxhhxjTranslate yazdım ya koreceye çevirdi
Yok aq afrikada yaşayan türk'ün flemenkce bilmesi jfldmdJaponya da yaşanan Korece bilen Çinli. Jxhhxj
Birisi sorsun şu soruyu kalırsa..Bunca şeye rağmen kaçmazsa helal olsun koreli kardeşimize.![]()