Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

안녕하세요

Ben hep haklıyım jdndkdjd.

@Tupac doğru diyor hepiniz bugünü mü beklediniz konuşmak için ahahah.
Ben böyle heves görmedim şunlara bak. :D
Japon, Kore, Çin bunların üçüde aynı bana göre milletleride aynı dilleride aynı geliyor kdnfkfkf.
Biri çin diyor diğerleri yok kore diyor. :D

Adını bile etiketliyemediğim arkadaş hoş geldin. :p İngilizce bilsen anlaşırdık ama bilmek zorunda değilsin tabi. O yüzden dilin önemi yok her şekilde anlaşılır. Sen bizim yazıları Türkçe'ye çevirirsin bizde senin yazıları Korece'ye (Eminsiniz dimi la korece.:D) bu şekilde anlaşırız. :p

O kadar yabancı üye oluyor yazmıyor bak koreli arkadaş yazdı koreliler başka canım. :D Dizilerinizin hayranıyım kdkfkfkf. :D
Daha önce gelseydi o gün yazardık. :D

Bacım hoş geldin bana k-drama öner gelmişken sevabına. :zıp:

Ben hep haklıyım jdndkdjd.

@Tupac doğru diyor hepiniz bugünü mü beklediniz konuşmak için ahahah.
Ben böyle heves görmedim şunlara bak. :D
Japon, Kore, Çin bunların üçüde aynı bana göre milletleride aynı dilleride aynı geliyor kdnfkfkf.
Biri çin diyor diğerleri yok kore diyor. :D

Adını bile etiketliyemediğim arkadaş hoş geldin. :p İngilizce bilsen anlaşırdık ama bilmek zorunda değilsin tabi. O yüzden dilin önemi yok her şekilde anlaşılır. Sen bizim yazıları Türkçe'ye çevirirsin bizde senin yazıları Korece'ye (Eminsiniz dimi la korece.:D) bu şekilde anlaşırız. :p

O kadar yabancı üye oluyor yazmıyor bak koreli arkadaş yazdı koreliler başka canım. :D Dizilerinizin hayranıyım kdkfkfkf. :D
Bende çok seviyorum ama hep aynı kişiler oynuyor aktörleri değişseler 😂

Ben spam kurtulmuş dile gelmiş diyorum.. Ama meskene çok gelirdi reklam olarak spam olunca görünmez konu çıkardı kore diyoruz ama tokyo çıkıyor konum

Geri
Üst Alt