Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Yaşadığınız Paranormal Olaylar Var mı?

Benim var, mesela tanıdığım birinin kılığında çok görüyordum aynı evde olsakta. O kişi içerde oturuyorsa mutfağa gittiğimde orada oluyordu. İçeri koşa koşa gidip baktığımda orada oturuyor, tekrar mutfağa gittiğimde yok oluyordu. Doktora gittim ama faydası olmadı bir hoca sayesinde kurtulmuştum.:) Allah kimseye yaşatmasın yaşayanbilir.

ayıkken yok bazen rüya halinde oluyor.

Dünya para normal değil bu dert mi ya.. Şaka şaka yaşayan aklını yitirirken yaşamayan hurafe der yaşasa allah diyecek pezeveng

Dünya para normal değil bu dert mi ya.. Şaka şaka yaşayan aklını yitirirken yaşamayan hurafe der yaşasa allah diyecek pezeveng
bence yaşamayan değil bu tür şeylere inanmayanlar hurafe diyor. İnanıp yaşamamak ayrı, kuranda olupta inkar etmek ayrı, cinler var ayetle sabit müslümanım diyen çoğu kişi bunuda inkar ediyor yok diye.:)

ben, cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım. Zâriyât Suresi 56. Ayet
aklı olan kullanan ve allaha kulluk eden insanlar birbirlerine kötülük yapıp öldürüyor. Cinlerde aynı akla sahip aynı duygulara sahip kötüleri hem kendi türüne hemde insanlara kötülük yapabiliyor buna müsade var öyle olmasa insan insanada kötülük yapamaz. Hayvan değiller akıllı var düşünebilen günaha sevaba bizim gibi tabi olanlardır. Biz topraktan onlar ateşten yaratılmıştır farkımız bu. Gözü görmeyen inanmaz görenlerede hasta derler gören insanla görmeyen bir olmuyorken sen görene nasıl hasta diyebilirsin.:) ben inanıyorum allah bildirmiş ben yaşamadım ama çevremde yaşayanlar oldu neler çektiklerine şahit oldum ve nasıl kurtulduklarına.

Geri
Üst Alt