Hadi çenen işlemesin işe yara az.Bitir işleri, ben bitirdim sıra yemek yapmaya geldi.Şimdi ben hanıma söz verdim ev işi bende ben hallederim dedim ama ben sıralı sistemli bir insanım ... Şimdi bulaşıkları koydum yıkamaya 1 saatten fazla sürecek o bitse bir saatte dizme tezgah toparlasam... sonra yeri çeksem biraz paspas biraz görüntü dekarasyon yapsan tamam ... Normalde bulaşık yıkanırken yapmam lazım ama takıntılı olmak böyle bir şey bitmeden olmaz... Mecbur bekliycez yetişmezse hatun geldiğinde de istifimi bozmam

Bitirdim dışardan su bile doldurdum marketten almadım.. Oh miss yemek akşamdan kalma vardı bişiler iftara ayarlanır... Evet sıra keyifte bir sigara yakmak vardı la tühHadi çenen işlemesin işe yara az.Bitir işleri, ben bitirdim sıra yemek yapmaya geldi.
Yemeğimi de aklımda belirledim.
Yalandan elinin ucuyla yapma ha tertemiz et heryeri durma.![]()
Bende ileride senin gibi full küçük harflerle yazacam... Telefon klavyesi küçük başlıyor, pc klavyesi de küçük, adamlar otomatik yapmadığına göre ne yoracam parmaklarımı bende küçük takılcamsevmediğim insanla aynı ortamda olmak sinir bozucu bilerek çağırıyorlar bence
Benim yerime de keyif yap ahsjahsj.Yarın pazar ben ev deyim
![]()
Ben vardiya ya girecem artık sezon her yer gibi'de .. Şimdilik keyfim iyi balımm <3Benim yerime de keyif yap ahsjahsj.