Çıkman için önce girmen lazım dimiÖrneğin ortada bana bir ima varsa hiç laf dalaşına girmem çıkar giderim ne haliniz varsa görün derim olay biter. Hiç gerek yok böyle şeylere.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Çıkman için önce girmen lazım dimiÖrneğin ortada bana bir ima varsa hiç laf dalaşına girmem çıkar giderim ne haliniz varsa görün derim olay biter. Hiç gerek yok böyle şeylere.
Eved bi de o var :dÇıkman için önce girmen lazım dimi
8. Madde hoşuma gitti1. Fatihin yaptığı şarkıda "Duyguların bundan haberi var mı? Otel odasında çok duygulandım" sözünü üzerine alındı. Alınıyorsa vardır birşeyler. "Duygulanmak" kelimesine gitsin TDK dan baksın.
2. Bize gelip benim sizle sorunum yok sizi severim deyip, şarkıyı kaldırmak için uğraşıp, sonrada gelip burada yok vasıfsızsınız bilmem neysiniz diyor çelişkiye bakar mısınız. Bunlar laf yaptığını sanıp millete şov peşindeler arkada da bize gelip ağlarlar.
3. Bunların hiçbirini bu kadar insan bilmezken kendisini ifşa ve rezil ettiği için bir alkışı hak ediyor. Biz hiç efor sarfetmedik bu konuda kendisi başardı sağolsun.
4. Kulislerde konuları döndürüp döndürüp gaza gelince başkasının aklıyla anca kendisini böyle rezil eder işte.
5. Şarkıyı silme sebebim gelip ağladı kız iftira attılar dedi (doğrusunu biliyok ya neyse) benim karakterime yakışmaz deyip sildim yoksa seni kim sallar.
6. Ben böylelerine iyi davrandıkça sustukça boklarını örtmeye çalıştıkça. İlahi adalet; bunlar hak etmiyor senin iyiliğini deyip kendilerini ifşa ediyorlar işte.
7. Bugünde vicdanımız rahat çok şükür alayınız gelebilir sıkıntı yok.
8. Ama yinede sen böyle hemen çocuk gibi gaza gelme birde boyundan büyük laflar etme çocuksun daha. Olgun görünecem yazacam çizecem diye eniğin gtüne döndünüz iyice yapmayın.![]()
Jdkdkdld ahahaha çok iyi amaBende 8. maddeye takılı kaldım![]()
Silme yok.. Rezillik kapatma devri bitti..Bu konuyu kapatıyorum uzamasın duyuru yapıldı zaten.
Bize kim nasıl gelirse karşılığınıda o şekilde alır sizin gibi yalan, iftira ve manipülelerle değil bilinen doğrularla kanıtlarla alır. Bunu göze alan gelmek isteyen o şekilde gelsin bize.
İyi Forumlar.