Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Gülmeyin çok bilmişler bilmediğimi söyledim balık değil Allah biliyor ya kimbilir nedir@Supervisor resim bekliyoruz burda saf ve temiz bir kardeşimiz var![]()
Boşver ironi ironiGülmeyin çok bilmişler bilmediğimi söyledim balık değil Allah biliyor ya kimbilir nedir
Valla ben gerçek anlamıyla anladım kendisi ne anlattı bilmiyorum.Gülmeyin çok bilmişler bilmediğimi söyledim balık değil Allah biliyor ya kimbilir nedir
Öyle bir balık mı var olim.. Ne gerçek anlamı balık yazmışınValla ben gerçek anlamıyla anladım kendisi ne anlattı bilmiyorum.![]()
Yok mu lan? Ben var diye biliyorum kandırıldım mı? :dÖyle bir balık mı var olim.. Ne gerçek anlamı balık yazmışın
Hee var var lise yıllarından bilinç altında kalmıştır seni pis ukela seniYok mu lan? Ben var diye biliyorum kandırıldım mı? :d
Anaa harbiden yokmuş lan. Ben var olan bir balığın adını böyle uydurmuşlar sanıyordum. lkklaskldakjsdHee var var lise yıllarından bilinç altında kalmıştır seni pis ukela seni
Apo senin ebeni.. Şurda ironils yapıyoz anlarsın diye sende şey oldun ha jflrkeşdkAnaa harbiden yokmuş lan. Ben var olan bir balığın adını böyle uydurmuşlar sanıyordum. lkklaskldakjsd
Ne biliym lan jskajkjasdApo senin ebeni.. Şurda ironils yapıyoz anlarsın diye sende şey oldun ha jflrkeşdk
Neyse sus çaktırma kızlar var.. Bende vardır öyle bir balık diye düşünmüştüm yok muş harbiden mkNe biliym lan jskajkjasd
Senin dediğinle ilgisi yok. Tam olarak ilk dediğin gibi kullanılıyor.Lan s.ktir git .. Baktım argoda erkek cinsel organı demişler.. O anlamda değil.. Cep delik misali onun espirisini oraya çekmişler.. Tabi sözlük olarak ben girmezsem uydururlar
Sen kullandın mı? Anlatsana biraz?Senin dediğinle ilgisi yok. Tam olarak ilk dediğin gibi kullanılıyor.![]()
Kullanma gereği duymadım. :dSen kullandın mı? Anlatsana biraz?
Sen kullanmıyon zaten tamam susKullanma gereği duymadım. :d
Yav deget şimdi tövbe estağfurullah bişey diyecem diyemiyorum skslkddSen kullanmıyon zaten tamam sus