E köst yine adamsın
Amcasının Gülü
Çağrı
Köst
Amcasının Gülü
Çağrı
Köst
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Sözleri çok anlamlı ama günümüzde ritim odaklı herkesKöst severim. Bence daha iyi bir dinleyici kitlesi olabilir
Ortalık 56 iyi günlerYinede sözler hoş değil özellikle bu başlıktaki.
Ben o yüzden seviyorum. Altyapı olarak da bence fena değil ama işte diskovari müziği daha çok tutuyor yeni nesil. Aslında son yaptığı Albüm daha o tarza yakındı ama yine de tiktokçulardan uzak olması güzel.Sözleri çok anlamlı ama günümüzde ritim odaklı herkes
İktidar'a salladığı için pit10 gibi olur misali teklif gitmiyor adama.. Adam iktidar protest'i beğendiğim tarz yeraltı zatenBen o yüzden seviyorum. Altyapı olarak da bence fena değil ama işte diskovari müziği daha çok tutuyor yeni nesil. Aslında son yaptığı Albüm daha o tarza yakındı ama yine de tiktokçulardan uzak olması güzel.
Pit10 sadece o yüzden gitmedi ya. O işin biraz magazini.İktidar'a salladığı için pit10 gibi olur misali teklif gitmiyor adama.. Adam iktidar protest'i beğendiğim tarz yeraltı zaten
Çok sıkıntı yaşadı onun tekstil işi vardı tanıyorduk da o süreçleri iyi biliyoruz .. Bu arada o da iyi yazardı bu olaylar sonrası ister istemez aile meseleside olunca bozuldu.. Neyse konu o değil naptın vurdun mu emmioğlunu?Pit10 sadece o yüzden gitmedi ya. O işin biraz magazini.