Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Onaylanma ( Yeni Üye )

Lineer

Kindar değilim ama belanı...
İsimi O ile başlayan Soy isim baş harfi Ç ile başlayan bazı kötü niyetli insan modelleri için yeni üye onayı aktif edilmiştir..

3 tekrar 1 yargı sloganı uydurup gerekli işlemler için aile avukatına verilecektir..

Henüz moderatör olmak için gerekli vasıfları karşılayan kimseler olmadığı için ve işlerimizin yoğunluğu da olduğu için bu önlemi aldık!

Online olmak yeterli zamanımız var demek değildir.. İşlem yapacak zamanımız yok' ama işlem yaptırabileceğimiz yetkili sivil hayat dostlarımız var..

İyi günler
İyi akşamlar..

O ve Ç kişileri çok önemsemiyorum ben, hatta bi güzel dalgamızı geçiyoruz. Hele ki türkçe özürlülerini yada öyle göstermeye çalışan akıl yoksunlarını hiç takan birisi değilim. :D İstesem anasını ağlatacaklarıma bir şey yapmıyorsam bu benim zavallıları eğlence aracı olarak kullandığımı gösterir bu O ve Ç de onlardan birisi. :cool;

O ve Ç kişileri çok önemsemiyorum ben, hatta bi güzel dalgamızı geçiyoruz. Hele ki türkçe özürlülerini yada öyle göstermeye çalışan akıl yoksunlarını hiç takan birisi değilim. :D İstesem anasını ağlatacaklarıma bir şey yapmıyorsam bu benim zavallıları eğlence aracı olarak kullandığımı gösterir bu O ve Ç de onlardan birisi. :cool;
Adamsın :dn1; :D

Geri
Üst Alt