Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
NİYETLER 3EVLİLİK İÇİN NİYETMutlu bir evlilik yapmayı, eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı seçiyorum. Eşimi sevmeyi ve onun sevgisini hissetmeyi kabul ediyorum.Bütün kalbimle EVET diyeceğim kişinin hayatıma girmesi için güçlü bir şekilde niyet ediyorum. Şükürler olsun. TeşekkürlerKAVGALARI SONLANDIRMA NİYETİSakin, huzurlu ve dengeli ilişkiler içinde olmayı seçiyorum. Çevremdeki insanlara ve sevdiklerime dengeli bir şekilde yaklaşmayı ve onlara huzur vermeyi kabul ediyorum. ……… ile ilişkilerimde uyum, iyilik ve olumlu duygular olmasına niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler.İLETİŞİM YETENEĞİNİ ARTTIRMA NİYETİKendimi çok iyi ifade etmeyi, duygularımı ve düşüncelerimi en iyi şekilde anlatabilmeyi seçiyorum. Kendi düşüncelerime değer vermeyi kabul ediyorum. İletişim yeteneğimin artmasına, kendimi ifade edebilmeye, en güzel cümleleri kurarak akıcı bir şekilde konuşabilmeme ve ses tonumu çok iyi kullanabilmeme bütün kalbimle niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler.
NİYETLER 3
EVLİLİK İÇİN NİYET
Mutlu bir evlilik yapmayı, eşimle uyum ve denge içinde yaşamayı seçiyorum. Eşimi sevmeyi ve onun sevgisini hissetmeyi kabul ediyorum.
Bütün kalbimle EVET diyeceğim kişinin hayatıma girmesi için güçlü bir şekilde niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler
KAVGALARI SONLANDIRMA NİYETİ
Sakin, huzurlu ve dengeli ilişkiler içinde olmayı seçiyorum. Çevremdeki insanlara ve sevdiklerime dengeli bir şekilde yaklaşmayı ve onlara huzur vermeyi kabul ediyorum. ……… ile ilişkilerimde uyum, iyilik ve olumlu duygular olmasına niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler.
İLETİŞİM YETENEĞİNİ ARTTIRMA NİYETİ
Kendimi çok iyi ifade etmeyi, duygularımı ve düşüncelerimi en iyi şekilde anlatabilmeyi seçiyorum. Kendi düşüncelerime değer vermeyi kabul ediyorum. İletişim yeteneğimin artmasına, kendimi ifade edebilmeye, en güzel cümleleri kurarak akıcı bir şekilde konuşabilmeme ve ses tonumu çok iyi kullanabilmeme bütün kalbimle niyet ediyorum. Şükürler olsun. Teşekkürler.