Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Hangi soru var hiç sormadığım sormayı aklımdan bile geçirmediğim ki sormuş olsam bana hiç aklıma dahi gelmeyen mutluluk, neşe,sihir, servet, bolluk, ihtişam, eğlence kapılarını sonsuza kadar açardı? O sorunun ta kendisi olacak ben kim ve ne olabilirim?Ben ve bedenim hayat boyu aradığım hep dışarda aradığım için hiç bulamadığım hazinenin benim içimde olduğunu alıp kabul etsem kendime onu bir armağan olarak vermeyi seçsem tüm molekülerim nasıl bir ışıltıyla titreşir hayatım nasıl değişirdi?Bundan daha iyi nasıl olurum? Bundan daha neşeli, daha zengin, daha coşkulu, daha ışıl ışıl, daha katkılı, daha eğlenceli, daha huzurlu, daha barışık nasıl olurum?
Hangi soru var hiç sormadığım sormayı aklımdan bile geçirmediğim ki sormuş olsam bana hiç aklıma dahi gelmeyen mutluluk, neşe,sihir, servet, bolluk, ihtişam, eğlence kapılarını sonsuza kadar açardı? O sorunun ta kendisi olacak ben kim ve ne olabilirim?
Ben ve bedenim hayat boyu aradığım hep dışarda aradığım için hiç bulamadığım hazinenin benim içimde olduğunu alıp kabul etsem kendime onu bir armağan olarak vermeyi seçsem tüm molekülerim nasıl bir ışıltıyla titreşir hayatım nasıl değişirdi?
Bundan daha iyi nasıl olurum? Bundan daha neşeli, daha zengin, daha coşkulu, daha ışıl ışıl, daha katkılı, daha eğlenceli, daha huzurlu, daha barışık nasıl olurum?