Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
İNSANLARIN NEGATİF ENERJİSİNDEN KENDİ ALANIMIZI KORUMAYA ALMAK İÇİN1. Ayetel Kürsi okuyunuz. “hıfzıhüma ve hüvel aliyyül azim” kısmını 3 veya 7 kez okuyunuz.2. Suya ayetel kürsü okuyup, Sirke ve limon katıp içebilirsiniz.Evinizi korumaya almak için ise; beyaz adaçayı veya üzerlik otu tütsüsü yakabilirsiniz.“Evime ve bedenime birikmiş olan negatif enerjiyi, negatif varlıkları geldiği yere geri gönderiyorum, arınıyorum ve şifalanıyorum. Oluşan boşluklara Yaradanın koşulsuz şifasını yerleştirmeye niyet ediyorum” diyebilirsiniz.Eviniz için yine, Bakara Suresini açabilirsiniz. Alan temizliği için çok güçlü bir frekansa sahiptir.
İNSANLARIN NEGATİF ENERJİSİNDEN KENDİ ALANIMIZI KORUMAYA ALMAK İÇİN
1. Ayetel Kürsi okuyunuz. “hıfzıhüma ve hüvel aliyyül azim” kısmını 3 veya 7 kez okuyunuz.
2. Suya ayetel kürsü okuyup, Sirke ve limon katıp içebilirsiniz.
Evinizi korumaya almak için ise; beyaz adaçayı veya üzerlik otu tütsüsü yakabilirsiniz.
“Evime ve bedenime birikmiş olan negatif enerjiyi, negatif varlıkları geldiği yere geri gönderiyorum, arınıyorum ve şifalanıyorum. Oluşan boşluklara Yaradanın koşulsuz şifasını yerleştirmeye niyet ediyorum” diyebilirsiniz.
Eviniz için yine, Bakara Suresini açabilirsiniz. Alan temizliği için çok güçlü bir frekansa sahiptir.