Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Müslüman olmayan biriyle evlenirmiydin?

Lineer

Vasy
İnancınıza göre evlenir misiniz?

evlenirsen neden evlenir'sin..
evlenmezsen neden evlenmez'sin..

Benim inancım islamdır. Müslüman olduğum için müslüman olmayan biriyle evlenilmez.

Ateist, deist, kafir vb. bütün hepsi aynıdır bizim için çünkü buradaki temel esas Allah'a ve emirlerine inanmamaktır.

Yani şöyle söyleyim. Müslüman olduğunu iddia eden bir hanım kardeşimiz böyle biriyle evlenirse nikahı olmaz. Yan yana geçirdiği her saniye zina olarak geçer. Bunu her müslüman bilir. Bilipte evlenen varsa karşısındaki inançsız insanı Allah'tan çok seviyor ve Allah'ın emrini reddediyor demektir.

Öylelerine geçmiş olsun diyorum. Boşa kürek çekiyorlar.

Japon olursa evlenirim :D çünkü zekiler diğer türlü olmaz gerek yok

Benim inancım islamdır. Müslüman olduğum için müslüman olmayan biriyle evlenilmez.

Ateist, deist, kafir vb. bütün hepsi aynıdır bizim için çünkü buradaki temel esas Allah'a ve emirlerine inanmamaktır.

Yani şöyle söyleyim. Müslüman olduğunu iddia eden bir hanım kardeşimiz böyle biriyle evlenirse nikahı olmaz. Yan yana geçirdiği her saniye zina olarak geçer. Bunu her müslüman bilir. Bilipte evlenen varsa karşısındaki inançsız insanı Allah'tan çok seviyor ve Allah'ın emrini reddediyor demektir.

Öylelerine geçmiş olsun diyorum. Boşa kürek çekiyorlar.
Bu konuyu anlayacak insan sayısı çok az forumlar da

Geri
Üst Alt