Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Normal
Bir milletin ufku eğitim sistemini incelemekle belli olur.. Eğitim sisteminin en gelişmiş ülkesi olan japonya'yı örnek alabiliriz.. Çocuklar okul çağında projesel işler yaparken ( Bu bizim iş eğitimi) derslerine tahakül ediyor.. Bizim çocuklarımız kaşıktan karton'dan pil'den lambadan oyalama taktiği ile eğitiliyor...Karton'dan ev yapıp süslemek mesela .. Dikkat ettiniz mi o evler hep gece kondu müstakil şekilde'dir.. Neden bir apartman rezidans yapılmıyor ? Ufku dar sistemin çocuklara öğrettiği değil çocukların yaşadığı aile eğitimi yokluğunu özetliyor aslında ..
Bir milletin ufku eğitim sistemini incelemekle belli olur.. Eğitim sisteminin en gelişmiş ülkesi olan japonya'yı örnek alabiliriz.. Çocuklar okul çağında projesel işler yaparken ( Bu bizim iş eğitimi) derslerine tahakül ediyor.. Bizim çocuklarımız kaşıktan karton'dan pil'den lambadan oyalama taktiği ile eğitiliyor...
Karton'dan ev yapıp süslemek mesela .. Dikkat ettiniz mi o evler hep gece kondu müstakil şekilde'dir.. Neden bir apartman rezidans yapılmıyor ? Ufku dar sistemin çocuklara öğrettiği değil çocukların yaşadığı aile eğitimi yokluğunu özetliyor aslında ..