Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Laf sokarak forumlara üye çekmek

H2o

4 SK
Güzel saplar geçeriz ama geçeriz üstünde durmayız üstünde durursak nefesin kesilir ama sadece geçeriz..

Laf ile üye bağlamı ekşi sözlükte mevcuttur.. Kaos çıkarana çözüm üretip sindiriyoruz asla kaos biz tarafından çıkmıyor.. Olmayan bir şey var olmamış demektir..
Sizlerin forumlarında vizyon ve misyon yok bak bu forum ve bizim yazılmamış biyoğrafisi vardır.. Beni yakından tanıyan herkes bilir ki ziyaretçi odaklıyımdır inkar eden kendisini kandırır..

Ben laf sokacam ve sizler kendi derdinize düşmeyeceksiniz? Ben öyle sinir olsun sinir edecem diye yazmam.. Varsa bir duman ateşi körüklerim .. Üye çekme olayına gelince gitsinler ama her yer yandaşınız insanları sindirip söz hakkı vermiyorsunuz .. Özgürlüğün tadını almış bir toplum da sen sıradan bir toplum ferdi olarak kısıtlama yapamazsın..

Hayatları sanal ve forumlardan ibaret olan insanlar sıktı artık. Kimde ne dert varsa bizde varmış gibi göstermekten bıkmadılar. Yıllardır bizim üye derdimiz olmadığını herkes bilir ve bazılarının yüzünede yıllarca demişimdir. O yüzden gidin üye dilenciliğinize İRC forumlarında devam edin.

Hayatları sanal ve forumlardan ibaret olan insanlar sıktı artık. Kimde ne dert varsa bizde varmış gibi göstermekten bıkmadılar. Yıllardır bizim üye derdimiz olmadığını herkes bilir ve bazılarının yüzünede yıllarca demişimdir. O yüzden gidin üye dilenciliğinize İRC forumlarında devam edin.
100 nick değiştirsem ben fatih im charismax ım.. Onlar 2 nick değiştirip yeni kişilik peydah ediyorlar..
2 haftadır duyuruyorum amatör şarkı forum da paylaşıcam oraya not düştüm yasal hakkınızı kullanın 90 milyon türkiye nin de buna hakkı var.. Benim de eleştiri hakkım var..
Keşke şarkı da şarkı olsa neyse..

Geri
Üst Alt