Karalama Defteriniz

Görüntülenme Sayısı: 824
Lan valla bayılıyorum böyle U dönüşlerine aferin. :D Tabi arada ben her şeyi bilirim görüntüsü veriyor millete ama olsun. Adam zamanında skime takmam ben kim o kim, kopyam yazım tarzımı gülüşümü de kopyalamış dedi biliyor madem sıkıntı yok lfmfkfmfkf. Kendini bilmekte güzel. :D

Copyright @ Charismax
Öylesine bir şarkı yaptım bütün hikaye den çakmışım... İnsanları insanların dalga geçtiği şeylerle vurmak mükemmel mk ama malesef rapçi değiller şimdi adalett terazi vicdanı yaparım

Her yerde olup, herkesten haberdar olmaya çalışan ama kendinden bihaber niteliksiz vasatlar çağı bu.

Copyright @ Charismax
Her yerde olup, herkesten haberdar olmaya çalışan ama kendinden bihaber niteliksiz vasatlar çağı bu.
Ben bunu hep anlattım farklı dil de anlayan yok boşver onu da... Bakale karnım çok pis acıktı birden aniden hemen şimdi!!

Copyright @ Charismax
Fikrim gül olsa solar
Dalı erik olsa kırılır
Kavak söğüt esnek
Cevizilen işle beni yarim

Aynen hep böyle ergen kalacak ergen sözleriyle.

Copyright @ Charismax
Herkes bildiği yerden konuşsun lan.. Ben beynin den bahsederken benim ayaklarıma saldırmayın saldırdığım yerden gelin ki ölçelim böyle seviye tespit sınavı yanıltıyor

Copyright @ Charismax
Benim forumu oldurmaya çalışma şeklim

Mesele bir şeye sahip olmak değil, sahip olduğuna layık olmaktır.

Copyright @ Charismax
Geçen elonla konuşuyoruz ne dese beğenirsin
Ne dedi?
Eşşoğlu eşşek

En çok kendinize güvenin.Gerisi çorap söküğünün vazifesi.

Copyright @ Charismax
Valla ne yalan söylüyim ne olursa olsun içimden iranı desteklemek geliyor... Pers aklı ne oldu onu anlamadım o kadar kitap bilgisini hiç yoktan mı okuduk

Valla ne yalan söylüyim ne olursa olsun içimden iranı desteklemek geliyor... Pers aklı ne oldu onu anlamadım o kadar kitap bilgisini hiç yoktan mı okuduk
Ben desteklemiyorum insanlara huzur versinler isteyen kapansın isteyen açık olsun orada insanlar bunu istiyor.

Copyright @ Charismax
Ben desteklemiyorum insanlara huzur versinler isteyen kapansın isteyen açık olsun orada insanlar bunu istiyor.
Bunu dışardan müdahale ile insan öldürerek yapıyorlarsa boşver içerdekiler de dışarda ki insanlar da ölsün o zaman... Ben iranı destekliyorum... Adam küçük kızın kolunu almış eline konuşuyordu insan olan biter bu duruma ve ne olursa olsun yanlışı ile doğrusu ile müslüman bir ülke dış güç inanç farklılığı olan kişilerce vuruluyor... Ülkenin sosyal yapısı ülke içinde yaşayanları ilgilendirir

Copyright @ Charismax
Tam performans çalışıyorum forum için ama çok zor gerçekten... Kadro yok bir şey yok.. İstenildiği takdir de 1 ay gibi kısa bir zamanda da olur da indeks yemeyi bırak parça pinçik ederler birde o vardı... Ama varya bir güvenlik bir güvenlik daşşak kafalı trump gelse alamaz yıkamaz lale jfkddk
Yemin ederim alt yapı sağlamlığı ve kolaylığının bir örneği yok vallahi billahi teknik açıdan güzel kurguladım manyakca marjinalca ama asla son kullanıcı bunu göremeyecek anlayamayacak basit görecek.. Bunları yazarken ara vermek için yazmıştım aslında çok uğraştım minimum müdahale de bile yüzlerce kod dalgası ve tetiklenen hatalar başarılar.. Az ara yav sene olmaz ama bayrama da yetişmeyecek kendime zaman ayıramıyorum mola biraz düşünme molası

sc3he2j.jpg

Copyright @ Charismax
Sen resim paylaşınca aklıma hotlink koruması geldi burda bir yerden kopyalanan resimin yapıştırılması gerekiyordu onun link url kalıbıyla geçen ay lar uğraşmıştım hiç denemedim varya kesin nokta atışı yapmışımdır ama yinede bir bakayım olmuş mu..