Forumcenneti.com

Görüntülenme Sayısı: 195
Copyright @ Charismax
Güzel alan adı alın kaçırmayın .... Param olsada ben alsaaaam ... Daha önce bir veri trafik görmedim alınmamış mı bu hiç oysa ilk akıla gelecek forum adı ben daha önce dolu görmüştüm ama neyse..

Güzel alan adı alın kaçırmayın .... Param olsada ben alsaaaam ... Daha önce bir veri trafik görmedim alınmamış mı bu hiç oysa ilk akıla gelecek forum adı ben daha önce dolu görmüştüm ama neyse..
Kesin altında bişey vardır.Boşa yazmamıştır.

Copyright @ Charismax
forumların isimleri neden hep forumxxx diye oluyor normal bir isimle alınsa forum olmaz mı :unsure:
Bende forumla başlayan isimlere karşıyım ama böyle bir düzen tutmuş gidiyor diye kervana bizde katıldık.. Yoksa çok daha yaratıcı isimler var .. Muhtemelen yeni bir mekan açarsam öyle olacak

Copyright @ Charismax
a34l1j7.png

41781to.png

Copyright @ Charismax
100 200 lira bir şey turkticaretten ilk defa alınırsa hatta 99 TL falandı sanırım da ..Bu alan adı garip bir alan adı ismi güzel olsa da.. Biri alsada yabancıya gitmese :D jffkf

O isim boştu biliyorum hatta şuan guzelforum.com da boş ama bana bu tarz isimler uzun ve banal geliyor. Her zaman kısa ve marjinal isimlerden yanayım. Eski hevesim yok, olsa çok güzel isimler boşta. Millet bir ismin com-net-org'unu kapamış. Artık bu saatten sonra tek bir uzantı peşinde koşmayı yersiz buluyorum.

Copyright @ Charismax
Al sana apo almıyosan bak veriyom