Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

O kadar çok yalan sallamış ki hem kendinden hem fakesinden unutuyor artık. Hayır ne gerek vardı en başında bunlara? Şimdide toparlayamıyor durmadan yalan ve iftiralarına devam ediyor. Bize iftira atıyorlar diyor bu insanlarda mı iftira atıyor? Sende mi iftira atıyon? Hayır bütün herkes buna iftira atıyor tek doğru kendisi. Şuda var mesela kendinde sevmediği şeyleri diğer fakesinde var olarak anlatıyor. Süro için 1.50 boyunda demek nedir ya? Tuğçeninde boyu o kadar kfkfkfkdof Kendinde sevmediği ne varsa Süro'ya atıyor. :D Tuğçe adında ablam var demeside ne tesadüf kendisinide olmayan abla karakterine sokmuş. Keşke onada kendi ismini değilde başka isim sallasaymış. Babasının adına Hasan deyip Tuğçeninde babasının adının Hasan olması. Gerçek Günce'ninde Tuğçenin kuzeni olması ve onun adını kullanması. Daha bir çok şey. :T: Hakkında çıkarılan herşey doğru demek ki. Bu akıllanmaz şaka demiyorum harbi şizofren. En başından herşeyi kafada kurup insanlara onu anlatıp inandırmış. Şimdide ortaya çıkınca yok iftira atıyorsunuz diye kendisini aklamaya çalışıyor. Mesela benim ve diğerlerinin hiç konuşmadığı süro arkadaş sanki onunla konuşmuşum herşeyi gibi laf atıyor. Yahu bu nasıl şizoluk abi. Sen en ufak ayrıntıyı ne biliyon? Fake değiliz diyorsunuz ulan o zaman laf taşıyanın daniskası diyorum laf taşıdığınıda kabul etmiyor iftira diyor. Ee bu arkadaşa vahiy mi geliyormuş kimle ne konuştuğu. :D Kendisi diyorum, fake diyorum yine iftira diyor ahahahaha. Artık komediye dönüştü gülüyorum yani. :D

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt