Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Konuya cevap cer

Böyle insanların doğrular işlerine gelmiyor hepsi bu. Dediklerim daha %1 bile değil. Kızdığım nokta hep şudur sen bir konudan ilerliyorsan, çok alakasız konularla kendini övme çaban nedir arkadaş? Bana göre icraatı yok varsa koy ortaya konusunu açıyorsan. Hepsine bak zaten eklentilerin sahipleri var hepsinin içine 3 5 kod ekleyip güncelleyip kodladım demekle sen yaptın olmuyor bunlarla bu zamana kadar gelip yok markayım yok bilmem neyim. Hayır kimle sidik yarıştırıyorsun bitmişsin sen ağa. Sus otur heryeri bırakıp sonra dönüp oralardan atarlanma yani. Herkes hakkında söylediği şeyler evet var. Bak bana kötü olduğumuzda bunları koz olarak kullanıyorsun diyor hani yalandı bunlar? Ki daha hiç bir şey paylaşmadım ben. Yapsaydım en başında yapardım, işte bunu anlamayacak kadar çocuk. Sabit fikirli. Yaptıklarının arkasında duramayacak kadar kaypak. Bu yüzden manipüle ediyor. Şikayet edecek kişi gitsin etsinde birbirlerinden farkı yok. Oda sıkışınca alakasız konulara girerdi buda aynısını yapıyor. Ben uğraşmak istemiyorum bin kere söyledim kocama laf atıp susmamı bekliyor adam gibi edebinle tartışsan girmem ama yalan iftira ne ararsan var. Kıskanıyorsunuz beni diyor Allah yardımcısı olsun. Fatih bi tarafına bile takmıyor neyin kıskançlığı onuda bilmiyoruz valla. Kendisi manitasıyla birilerine saldırırken sorun yoktu ben araya girince karının arkasına saklanıyor diyecek kadar aşağılık. Bizim dengimiz değil hele Fatihe kalsa neler olabilecek haberi yok Allah'tan çocuk yazık diye bakıyor Fatih ciddi yani şaka değil öyle görüyor bakıyor. Kaç kere boş boş yazma git davanı aç dedi hala alakasız konulara giriyor amaç etrafa şov yapmaksa adı marka ve kaliteymiş ya sözde. Onun şovunu yapması lazım. En son yazdım kapadım dahada ileri giderse bende hiç çekinmem bundan. Umarım adabıyla susar davasını açar. Artık söylenecek birşey yok ben hep netim doğru neyse direkt söylerim korkusu olan bulaşmasın bu kadar basit. Yoruldum artık ya yıllardır bunun gibilerle uğraşmaktan bıktım.

Bot olmadığınız anlamamız için Ankara Plakasını Yazınız
Geri
Üst Alt