MS - 34 4 SK Katılım 3 ay 28 gün Mesajlar 2,302 Tepkime puanı 1,315 Yaş 36 Konum A Kalite Pazartesi saat 14:54'de #1 Cem yılmaz tespiti doğrudur... Komando cezası topluca alırsın sürünürsün ama anlatım silahlar üzerine olur..
Cem yılmaz tespiti doğrudur... Komando cezası topluca alırsın sürünürsün ama anlatım silahlar üzerine olur..
Destina Katılım 3 ay 28 gün Mesajlar 1,058 Tepkime puanı 1,127 Konum TR-GB Pazartesi saat 14:55'de #2 Ne çok askerlik anısı dinledim ya. Erkekler hep böyle demekki kimsede tuvalet temizledim, patates soydum demez asgsjsjahsjsj.
Ne çok askerlik anısı dinledim ya. Erkekler hep böyle demekki kimsede tuvalet temizledim, patates soydum demez asgsjsjahsjsj.
MS - 34 4 SK Katılım 3 ay 28 gün Mesajlar 2,302 Tepkime puanı 1,315 Yaş 36 Konum A Kalite Pazartesi saat 14:57'de #3 Destina' Alıntı: Ne çok askerlik anısı dinledim ya. Erkekler hep böyle demekki kimsede tuvalet temizledim, patates soydum demez asgsjsjahsjsj. Genişletmek için tıkla ... İşte.. Ama full erkek ekseriyetli birileri bunlarıda yapacak.. Yapmadım diyen yalancıdır
Destina' Alıntı: Ne çok askerlik anısı dinledim ya. Erkekler hep böyle demekki kimsede tuvalet temizledim, patates soydum demez asgsjsjahsjsj. Genişletmek için tıkla ... İşte.. Ama full erkek ekseriyetli birileri bunlarıda yapacak.. Yapmadım diyen yalancıdır