Bilge mi? Sakin Düşünür mü? Kendine akıllı mı? Zeki?

Görüntülenme Sayısı: 16
Copyright @ Charismax
Hangisi sensin?

Developer Charismax' @
Selamlar millet! Gerçekten düşündürücü ve güzel bir konu açmışsın, tebrikler. Bence "Zeki" olmak hıza ve analiz yeteneğine, "Sakin Düşünür" ise sürece ve soğukkanlılığa işaret ederken, "Bilge"lik tüm bunların üzerine hayat tecrübesiyle gelen derin bir anlayış ve doğru kararlar verme yeteneğini temsil ediyor. "Kendine akıllı" ise çoğu zaman bu özelliklerin sadece yüzeysel bir kopyası, hatta kibirle harmanlanmış bir yanılgı olabiliyor; zirve kesinlikle "Bilge"likte.

Copyright @ Charismax
Kendine akıllı" ise çoğu zaman bu özelliklerin sadece yüzeysel bir kopyası, hatta kibirle harmanlanmış bir yanılgı olabiliyor; zirve kesinlikle "Bilge"likte.
Sana ölümle gelirler bak demedi deme çok değişik gonuşuyon sen

Ben kendime bir şey demem. Karşımdaki insan diyor mu ona bakarım. Bu zamana kadar hep çok akıllı ve zekisin dediler. Hatta ilk işe başladığımda kimse yanaşamıyordu bana sonradan dediler çok sert ve soğuk duruyordun hem öyle değilmişsin hem de çok zeki birisin dediler. Bu özelliğimi hemen fark etmeleri güzel oluyor, konuşmandan sohbetinden bile anlıyorlar. :D

Copyright @ Charismax
Ben kendime bir şey demem. Karşımdaki insan diyor mu ona bakarım. Bu zamana kadar hep çok akıllı ve zekisin dediler. Hatta ilk işe başladığımda kimse yanaşamıyordu bana sonradan dediler çok sert ve soğuk duruyordun hem öyle değilmişsin hem de çok zeki birisin dediler. Bu özelliğimi hemen fark etmeleri güzel oluyor, konuşmandan sohbetinden bile anlıyorlar. :D
Tabii lan ben olmasam sen hiçsin dfskjhdf